Mely üzletekben adnak fotózásra ruhát?
Figyelt kérdés
Modellkedem (fotózásra kell) és kíváncsi lennék, hogy mely üzletekben adnak úgy ruhát, hogy visszaviszem egy héten belül tökéletes állapotban (címkével) és visszakapom az árát? Persze azt mondanám, hogy másnak lesz és nem tudom a méretet, vagy mondhatom, hogy mire kell valójában? Csak a H&M-ről hallottam. Más üzletek?2014. júl. 26. 15:59
2/5 anonim válasza:
Undorító vagy!!
Vegyél magadnak ruhát!
3/5 A kérdező kommentje:
Elmondanám, hogy az összes stylist így szokta! Csak nem tudtam, hogy nekem is adnak e. De már beszéltem egy ismerőssel és mondta, hogy igen!
2014. júl. 26. 18:28
4/5 anonim válasza:
Te álomvilágban élsz, mókuska. Vedd meg szépen magadnak a ruhát, ha már olyan keresett modell vagy :D
5/5 anonim válasza:
Ha ez így működne. :) Majd felébredsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!