Hol lehet venni fekete térdzoknit Pécsen?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap voltam egyik barátnőmmel az Árkádban hogy vegyünk fekete térd/ comb középig érő zoknit de nem találtunk pedig szinte minden lehetséges boltot bejártunk...ugy hogy nem tudjátok hol lehetne venni Pécsen ilyet? (Rendelni nem szeretnénk)..Előre is köszi:) 13/L2014. júl. 25. 11:06
1/2 anonim válasza:
Menjetek el más boltokba is ha van a közelbe pl. takko akkor ott biztos... De ha csíkos is jó akkor menjetek party boltba, én egyszer egy papír írószerbe mentem és ott volt egy kb. 1x2 méteres party cuccoknak való rész és ott volt fekete fehér csíkos ;)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) és kb. mennyibe kerül/került?:)
2014. júl. 25. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!