A wedge sneakers már kiment a divatból?
Figyelt kérdés
Tudom, sokaknak nem tetszik, undorító, stb. Nekem tetszik és hordani is fogom. Csak vannak olyan cuccok amikről tipikusan meg lehet mondani, hogy melyik évben voltak nagyon divatban és mikor tűntek el teljesen. A wedge sneakers 2012ben élte fénykorát, de szerintem kb. örök divat lett. Vagy már tipikusan egy lecsengett divathullám?(Ismétlem, nekem tetszik, mindenképpen hordani fogom, csak érdekel, hogy divatnak számít -e még.)2014. júl. 23. 22:14
1/3 anonim válasza:
Szerintem már nem divat, de nem mondanám gáznak. Amit stílusosan hord valaki az nekem nem gáz. :)
2/3 anonim válasza:
Hál Isten már kiment. Bár régen is csak egy bizonyos réteg gondolta, hogy divatos.
3/3 anonim válasza:
Szerencsére már kiment, rémes egy darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!