Ilyen férfi cipőt keresek (link), merre tudnék hasonlót vásárolni?
Figyelt kérdés
Netről nem szívesen rendelnék. Szabolcs megyei vagyok, így szóba jöhet Nyíregyháza, debrecen, de akár budapesti bolt is!
2014. júl. 23. 19:48
2/4 A kérdező kommentje:
Szia! A deichmann honlapján már nézelődtem és hát nagyrészt ugyanazokat a szarokat árulják, mint eddig, de pár AM-est találtam, amik jónak tűnnek. Mindenképp befogok nézni, hogy élőben milyenek:) Egyébként szerinted -meg mindenkitől kérdezem- nem gond hogy ilyen stílusban gondolkodok 17 éves fejjel?
2014. júl. 23. 20:41
3/4 anonim válasza:
kb minden markas ruha/cipoboltban van ilyensmi cipo...
4/4 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gond,sőt.. :) Ha egy 17 éves srácnak ilyen a stílusa nálam + pont,mert nem jönnek be az olyanok,akik fullcapp-be meg suprába nyomják! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!