Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Olcsó jó minőségű turi Pesten?

Olcsó jó minőségű turi Pesten?

Figyelt kérdés

Sziasztok:)Tud valaki Pesten olcsó és jó minőségű turit?:)Esetleg tapasztalatok?:)Előre is köszi a válaszokat.

19/L

2010. jan. 9. 22:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Keletinél van egy jó Turi
2010. jan. 9. 22:49
 2/10 anonim válasza:
A Cserhát utcában (7.ker.) van egy, ahol találtam szép dolgokat, például egy teljesen új, fekete-fehér kockás, jó szabású inget, amit nagyon szívesen hordok azóta is. Ha jól emlékszem, minden kétszáz forint volt legutóbb. Kicsit kell válogatni persze, mert van egy pár gyengébb darab is, de kellő türelemmel egész izgalmasakra is bukkanhatsz. Egy próbát szerintem megér. A házszámot sajnos nem tudom, de ha a Keleti felől mész be az utcába, majdnem a legvégén van, bal oldalt, a Garay tér után kicsivel. Remélem, találsz majd te is ott valamit.;)
2010. jan. 9. 23:02
 3/10 anonim válasza:
Második hozzászóló vagyok, az első választ nem láttam, mikor írtam az enyém. Lehet, hogy ő is ugyanarra gondolt volna? Kicsi a világ.:D
2010. jan. 9. 23:04
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:):)Egy próbát megér:$ Soha nem voltam még ilyen helyen,de eléggé vonz:)
2010. jan. 10. 04:26
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem az első a Hádára gondolt (Rákóczi út 68.)

Amúgy ha jót szeretnél a Háda turijaiba menj, de főleg a kilósokba.

A www.hadakft.hu oldalon mindegyiket megtalálod, címekkel, képekkel...

2010. jan. 10. 09:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Hádát én is nagyonnagyon ajánlom! Főleg a Nagy Lajos Király útit. 2500 ft/ kg
2010. jan. 10. 18:07
 7/10 A kérdező kommentje:
és 1 kg ruha mennyinek felel meg?végülis az nemsok,2*3 db-ot tudok venni nem?Mert annyiért a kínaiban is vannak ruhák:(
2010. jan. 11. 08:11
 8/10 anonim ***** válasza:
hallod.. 1 kg ruha mondjuk csak pólóból?? Menny oda a szekrényedhez és vegyél az 1ik kezedbe 1 pólót a másikba meg 1 kg-os kenyeret.. Több lesz az mint 3-6 póló.. Sokkal.. :D
2010. jan. 13. 16:01
 9/10 anonim ***** válasza:

A vékony felsőim átlag 3-400 Ft- ba kerülnek, vékony pulcsi 5-600 Ft. Farmer 1200 Ft körül. Felejtsd el a kínait, mert a kínaiban is a jobb cuccok drágábbak... Tényleg menj el egy kilós Hádába, nekem szuper cuccaim vannak onnan. Múltkor egy vadi új csizmáért, egy vadi új sportcipőért, 5 db babaruháért (farmerek, pulcsik) és 2-3 pulcsiért 4000 valamennyit fizettem. A sportcipő, ugyanez a márka a Deichmannban 8990 Ft, és ez is vadiúj amit vettem.

Mellesleg kilósban is tudni kell mit éri meg megvenni, ott sem mindent, de pólókért, farmerekért, kardigánokért és persze cipőkért, babarucikért kifejezetten megéri menni.

2010. jan. 13. 17:27
 10/10 A kérdező kommentje:
:):) köszönöm a válaszokat,el akartam menni tegnap,de hát sztrájk van,én meg a külvásrosban lakom,és nemtudok sajnos elmenni:(Majd jövő7en:)
2010. jan. 14. 04:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!