Melyik Vans cipőt választanátok (lány)?
Figyelt kérdés
Milyen színűt vennétek ezek közül, illetve ha egyiket sem akkor milyen tetszik nektek?
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
légyszi é
2014. júl. 23. 10:36
2/11 anonim válasza:
Ha ezek noi cipok, akkor hogy neznek ki a ferfik?
3/11 A kérdező kommentje:
igen ezek női cipők, de vannak hasonlóak férfiben is csak azok nagyobb ,méretűek...
2014. júl. 23. 13:26
4/11 anonim válasza:
1, 2, 4 tetszik. Ha most választanom kéne nagy valószínűséggel az első és a negyedik közt vacillálnék.
5/11 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat!(ment a zöld kéz) :) Még várok továbbiakat is, illetve ha kérhetem kort is írjatok! Köszi!
2014. júl. 23. 14:13
6/11 anonim válasza:
En akar hogyan nezem, semmi noiesseget nem velek felfedezni bennuk!
Az meg aztan nonszensz, hogy egy ruhadarabot, cipot csupan a meret hatarozza meg melyik nem reszere keszult.
Ha ez igy volna, haaat mit mondjak eleg szines repertuarral rendelkeznenek az emberek az utcan, azt gondolnak farsang van...
7/11 A kérdező kommentje:
Az tény hogy nem túl nőiesek, de szerintem nők is hordhatnak sportcipőt, hiszen az sokkal kényelmesebb tud lenni... Ezen kívül nem árulnák ennyi márkában ennyi színben ezeket a típusú cipőket nőknek ha csak férfiaknak lenne jó... de ízlések és pofonok... :)Persze megértem hogy van akinek nem ez tetszik és köszönöm a választ.
2014. júl. 23. 16:35
8/11 A kérdező kommentje:
Egyébként meg nem szoknyáról beszélünk, meg magassarkúról, mert ezek tényleg érdekesen néznének ki egy férfin,hanem sportcipőkről. Farmert is viselhet mindkét nem, és sok esetben ott is a méret a más.
2014. júl. 23. 16:39
9/11 dominika72 válasza:
Attol függ milyen ruháid vannak:DD én a szürkét semmiképp mert nagyon megy semmihez szerintem lehangoló :) én a feketét választanám:DD 14L
10/11 anonim válasza:
2,3,5, de legjobban az öt :) Nekem nagyon tetszenek a Vans cipők, pedig én is lány vagyok :) Szerintem vagány! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!