A harisnyanadrág+rövidnadrág kombó tényleg rettenet, vagy fel merhetem venni? 15/l
https://www.youtube.com/watch?v=455ZibyoTuY
Itt a jobb szélen levő lányon is ilyen szerelés van. Szerintem neki jól áll.
Azert mert van 1-2 ember aki izlesficammal rendelkezik, azert miert kell masokat is rossz utra terelni?
A ket utolsotol kerdeznem.
Köszönöm a válaszokat! Ment a pacsi :)
Azért szeretném úgy hordani, mert striák jöttek ki a combomon+nem szeretem mutogatni.
De ezek szerint le lett szavazva :D
Hát igen, jól látható milyen szánalmasak vagytok nők, ha ezt a dolog is ennyire komolyan veszitek,mint a harisnya hordása rövid nadrághoz. Még azt sem tudjátok elviselni, vagy kikötitek,hogy barna, testszínűt hordjon, hanem csakis feketét! Tényleg nevetséges :D Mert ugyan mitől gáz ha testszínűt vagy sötétebb barnát hord valaki? Ez annyira fontos? Észbontó komolyan.
Kérdező szerintem nem kell reszketned a félelemtől ha így akarsz lenni, nem fogják letépni rólad vagy kinevetni :D Vagy aki igen, az nagyon hülye.
Úgy,hogy nem értesz hozzá,kedves utolsó,szerintem nem nagyon kéne véleményt alkotni... a testszínű harisnya nem látszik... ez a lényege.Ha nem érted,akkor szerintem mindegy... :)
De abban igazad van,hogy ezen is problémázunk,mi nők. Nyilvánvalóan nevetségesen kinézni nem túl kellemes dolog.Jobb megelőzni.
Jo temat dobtal fel kerdezo, most ugy 30 fokban a legjobb ezen tanakodni.
De legalabb par ember nem unatkozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!