Lányok! Írjátok le milyen alsóneműt hordtok (tanga, francia stb)!? Ebből pedig a végén statisztikát számolok :D
Figyelt kérdés
Jah és írjátok hozzá hogy milyen ruhadarab alatt hordjátok, és légyszi a korotokat is! Köszi!2014. júl. 22. 17:34
11/18 anonim válasza:
12/18 Ági 22 válasza:
Tanga, mindig, minden alá (farmer, nadrág, harisnya, szoknya, leggings, stb.)
Egyedül, amikor "megjön", éjszakára szoktam rendes bugyit felvenni.
13/18 anonim válasza:
Francia szinte mindenhez
Tanga fehér nadrág vagy olyan nadrág alá aminél látszódna a francia.
Tervezek testszinú varrás nélküli franciát venni.
Hátha megoldaná.
23n
14/18 anonim válasza:
12 éves koromtól néhány hónappal ezelőttig csak tangát hordtam, minden alá. Most kismama vagyok, emiatt vettem néhány francia bugyit, most az egészség az első. Nagyon megszerettem, kényelmesek, szülés után is fogom őket hordani, a tangákkal felváltva.
21/N
15/18 anonim válasza:
Kényelmeset.
Amúgy a tundrabugyin kívül majd' mindenfélét.
16/18 anonim válasza:
Minden alá franciát szoktam hordani, mikor megjött akkor pedig sima bugyit.
17/18 anonim válasza:
Minden alá tangát és a leggingst is rövid pólóval, a fiúm szerint úgy szexibb
18/18 anonim válasza:
Kizárólag tangát 12 éves korom óta, nincs is más bugyim. Ha megjön akkor is csak azt, tangás betéttel vagy tamponnal.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!