Mindig a combom belső oldalán lyukadnak ki a nadrágjaim. Más is van így?
Figyelt kérdés
Van rajtam egy kis szükségtelen plusz, és a combjaim járás közben összedörzsölődnek. Minden nadrágom ott lyukad ki úgy, hogy az anyag többi része még újszerű.
Szoknyát nem is tudok hordani, mert akkor meg egymást dörzsölik ki a combjaim.
Ez súly- vagy alkatfüggő? Ha drasztikusan lefogynék megváltozna? Mikor vékonyabb voltam nem emlékszem volt-e ilyen problémám.
2014. júl. 21. 21:12
2/9 anonim válasza:
Lehet,hogy ha lefogynál akkor jobb lenne,de lehet,hogy nem hiszen ez alkatfüggő is,hogy kinek ér össze a combja és kinek nem. De egy próbát megér.
3/9 anonim válasza:
Nekem is a combomon (a hátsó részén) lyukadt régebben, mikor divatüzletekből vásároltam pl. Zara, mango. Én ezt a székeknek tudtam be, de valójában a minőséggel volt a probléma. Azt ajánlom, hogy ruházz be egy rendes farmerra, amit egy rendes üzletből veszel pl. gap, vagy hasonló. Igen, kicsit drága, de több ideig hordod, nem lyukad és így takarékosabb.
4/9 anonim válasza:
én is így vagyok ezzel, de ha fogynék is összeérne picit. én a takkoba vásárolok, 6ezerért egx nadrágot ha nem akciós. van rá garancia, blokkal együtt visszaviszem, kicserélik.
5/9 anonim válasza:
Ez mindenkivel előfordul. Kidörzsölődik, teljesen normális dolog. Csak ezért fölösleges lefogyni. Alkati kérdés, kinek ér össze a combja, kinek nem, van, aki ha sovány, akkor is összeér neki, mert keskeny a csípője. Vegyél jobb minőségű nadrágot.
6/9 anonim válasza:
Még nem lyukadt ki a nadrágom ott.
Nekem van 1 centi rés közte a 170/58 kilómmal.
Te hány kiló vagy?
7/9 anonim válasza:
3-as vagyok, és 6-os hidd el, hogy nem ezen múlik. Én a 175 cm/60 kg adatokkal teljesen átlagos vagyok. Mindenkivel előfordul, nem a magasság és a tömeg a lényeg.
8/9 anonim válasza:
Nekem is előfordult 1-2 nadrágomnál :S Nem hiszem, h a súllyal lenne összefüggésben, én 165 cm és 50 kiló vagyok, nem érnek össze a combjaim és mégis... Szerintem inkább a minőség miatt lehet gond.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2014. júl. 28. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!