Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az Aréna Plázában melyek a...

Az Aréna Plázában melyek a "megfizethető" boltok?

Figyelt kérdés

2014. júl. 21. 16:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Kinek mi számít megfizethetőnek? Például nekem egy nadrágért már sok a tízezer forint, de honnan tudjam, hogy neked is az-e?

Nem egyszerűbb az, ha megnézed az Aréna Pláza honlapján, hogy milyen üzletek vannak, majd a márka honlapján megnézed, mennyibe kerülnek a dolgok?

Na mindegy.

Bershka, H&M, NewYorker, Pimkie, Pull&Bear, ezek olcsóbbak mint például a Benetton vagy Levi's, amit én egyértelműen a drága kategóriába sorolnék.

2014. júl. 21. 16:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Jogos, kinek mi számít megfizethetőnek. Úgy gondoltam, hogy egy átlagembernek, szóval igen, a 10.000 forintos nadrág az már egy kicsit drága. Köszi a választ!
2014. júl. 21. 17:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Camaieu, Orsay, New Yorker, H&M, C&A, Pull&Bear, Tezenis, Stradivarius, Bershka, Deichmann.

Aztán nekem a következő lépcső a Mango, Zara, és Springfield. Leárazásokkor ezek se vészesek, meg én preferálom őket, elégedettebb vagyok a minőséggel.

Hirtelen most ezek jutottak eszembe.

2014. júl. 21. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!