Mennyire lennék menö a suliban, ha eredeti armani ruhakban jarnek, meg eredeti taskakkal, meg eredeti chanel ruhakat hordanek mikozbe mindenki kinaiba meg bershkaba vasarol?
Figyelt kérdés
18 èves lany vagyok.2014. júl. 20. 22:59
11/14 anonim válasza:
Most auert jon ez a sok negativ valasz h en leszatom h miben van az ember meg gaz meg stb mert kur*a irigyek:D voltammar gazdag es sszegeny is de a chanelben ezerszer jobb volt mint a bershkaban :Dd en pl tok oda lennek ha latnam h arami meg stb van rajtad . Egyed. Es most johetnek az oltasok de ezt csak egy gazdag ertheti meg
12/14 anonim válasza:
Én fiú vagyok és általában dolce&gabbanaban, g armaniban es gucciban járok suliba. Az osztaly nagy része "szegény" sajnos, szóval senkinek nem nagyon tűnik fel h mi van rajtam.
16f
13/14 anonim válasza:
18 évesen gratulálok ha ilyen életfelfogással rendelkezel!
14/14 anonim válasza:
Gratulálok, értelmes vagy.
Ja, van egy gimis srác, aki nagyon gazdag, Armani- ban, Pradá- ban, Chanel. ben jár, de mindenki utálja (konkrétan egy normális barátja nincs, stb.). Na, erre megy azzal, hogy ilyenmegolyanmenőmárkákbanjár.
Ja, és Armani nem annyira, de sértő Chanel nevét kicsivel írni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!