Fila cipő mennyire számít márkásnak?
Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 12:32
1/7 anonim válasza:
Szerintem jó cipő. Ajánlani tudom.
2/7 anonim válasza:
szerintem elég márkás me tesom is vett olyat egyszer és ő nem vesz szar márkát :D
3/7 anonim válasza:
A Fila egy középkategóriás márka, kb. mint az Umbro, vagy a Lonsdale. Nagyon kellemes termékeik vannak, elfogadható áron.
4/7 A kérdező kommentje:
én is most vettem ilyen cipőt, arról hallottam hogy Fila Rap Jam vagy ilyesmi, szóval ismerős volt de úgy nem tudtam hovatenni..amit én vettem az 5ezer volt 9ről leárazva és elvileg bőr cipő meg tetszik és kényelmes is :-)csak úgye manapság 5ezerért kinaiba nem kapsz cipőt ... akkor örülök hogy megvettem mert akkor nem ilyen kinai se és olcsó is volt :-)amúgy made in indonézia, ha jól tudom amiken ez van az talán eredeti is?
2010. jan. 9. 14:12
5/7 anonim válasza:
Az lényegtele hol gyártják, a gyártási folyamat a lényeg. De szerintem jól jártál vele.
6/7 anonim válasza:
Mindenképpen, hisz van márkaneve, nem ún noname termék. Viszont nem luxusbrand.
7/7 anonim válasza:
Puma Adi Nike után csak a 4. helyen áll,de azért eléggé menő a Fila. Vannak kimondottan egyedi,elegánsan sportos cuccai. A felsoroltak a legjobbak a sportmárkákban. Ilyen Wilson meg egyéb almárkákat péládul én nem tartok számon annyira .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!