Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol kapok xs vagy xxs ruhákat?

Hol kapok xs vagy xxs ruhákat?

Figyelt kérdés
Elég sűrűn vásárolok, viszont nagyon ritkán találok a New Yorkerbe meg a Zarába talán még a Bershkába ilyen méretű cuccokat. Retroból van az összes farmerem, felsőm majdnem, hiszen csak ott árulnak ilyen kis méretet, csak ott is elég ritkán jön ki az új kollekció, szóval mindig várnom kell. Lányok, ti hol szoktatok ilyen méretű ruhákat vásárolni?
2014. júl. 17. 13:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Pedig én is ezeket a méreteket hordom nadrágban, szoknyában és Bershkában Stradiban, tally Weijlben, Guessben vannak bőven, csak hamar elkapkodják őket.
2014. júl. 17. 13:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy van-e még mindig, de pár éve, amikor én is xs-xxs-es voltam, akkor a Tallyban találtam megfelelő méretű nadrágokat.
2014. júl. 17. 14:41
 3/5 anonim ***** válasza:
A tally weiljben,onnan veszem mindet.Én is xxs méret vagyok.
2014. júl. 17. 15:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Tally, terranova
2014. júl. 17. 15:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Ki jött ide mindenkit lepontozni? Köszönöm szépen nektek a válaszokat :)
2014. júl. 17. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!