Kreatív ötletek farsangra?
14 éves lánynak szeretnék farasangi jelemez javaslatokat kérni.....de olyanokat amikhez nem kell sok utánajárás!
előre is köszi :)
Szerintem annak öltözz be, akinek akarsz. Ne úgy értsd, hogy valami fájdalmasan unalmas boszinak, vagy hercegnőnek. Hanem pl. van-e kedvenc filmed? És abból kedvenc női szereplőd? És akkor annak beöltözöl. De ilyen normális filmekre gondolj, amiben utcai ruhákban járnak, hanem ami ilyen különleges. Vagy ha nincs ilyened, akkor itt van pár példa, amiket én szoktam: XVIII. sz.-i nő/régies RUHA, felfűzött haj, natúr smink/ egyszer én a karib tenger kalózai című filmből Jack Sparrow-nak öltöztem Nagy sikert aratott /de lány vagyok én is/ akkor.....Ha láttad már a Sweeney Todd-ot,, akkor abból Mrs Lovett-nak is beöltözhetsz stb.
Sok sikert!
köszi az első válaszolónak a sok jó ötletet
a második válaszoló ötletét pedig inkább kihagyom x) bocs
legyél űrlény
nagy ötlet tesóm ezzel nyerte meg
kartondobozt kivágod,rárakod fejedre,csípődre,derekadra,ahova akarod,majd betekered alufóliával a dobozokat meg a kezeket,kimaradt testrészeket.
ennél nem lenne jobb...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!