A sarga megy a pirossal?
Figyelt kérdés
Van egy egyszinu kanarisarga ruham, es arra gondoltam, hogy felveszem egy piros magassarku cipovel es egy piros kezitaskaval...2014. júl. 16. 10:54
1/10 anonim válasza:
Igen, a kanárisárga és a piros szépen összeillenek.
2/10 anonim válasza:
de valami legyen még piros
az öv, karkötő, kalap valami
3/10 A kérdező kommentje:
Piros lenne a szandal, illetve a kezitaskam...
2014. júl. 16. 12:50
4/10 anonim válasza:
elsőre is felfogtam, emiatt mondtam, hogy legyen még vmi piros
5/10 A kérdező kommentje:
Szoval, akkor szted a taskan kivul meg kellene valami piros, vagy eleg, ha a cipo-taska piros?
2014. júl. 16. 13:14
6/10 anonim válasza:
ha lehet akkor kellene még valami. jó lenne
de ha nincs akkor ugye nem :)
7/10 anonim válasza:
Megy, de csak mértékkel. Szerintem inkább egy piros kiegészítőt viselj. Én mondjuk piros cipő/táska helyett piros övvel dobnám fel, de ugye az meg nincs.
8/10 A kérdező kommentje:
Azert szeretnem piros cipovel, mivel nincs nagyon mivel felvegyem, es altalaban mindig fekete magassarku van rajtam.
2014. júl. 16. 15:40
9/10 anonim válasza:
nekem tetszik ez a ket szin igy egyutt,fel lehet venni de ne ess tulzasba mert el is lehet rontani es akkor eleg rossz lesz a kep :D
10/10 anonim válasza:
Én is szoktam sárga nacit pirossal hordani :) ez a kettő szín megy egymáshoz! piros kiegészítőket válasszál :) esetleg nagy piros lelogó füllbevalót :) az az arcot is nyújtja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!