Hol tudnék venni olyan miniszoknyát ami nagyon-nagyon rövid? (övszoknya) //lentebb link//
[link] (rózsaszín ruhás)
Ennyire minire gondoltam, csak nem ruha, hanem miniszoknya kellene. Farmer lenne a legjobb(ha nem az az se baj), és ami a legfontosabb, csípő lenne. Utálok mindent ami csípő fölött van. Ha valaki tud ilyet az írjon :) Köszi előre is (L)
Tegyél fel egy széles övet oszt Jó napot !
Igaz egy kicsit kevesebbet takar, de kicsire nem adunk.
01:24. Köszi a tippet. -_-" Az ilyen válaszokkal mellőzzenek.
13:44 -> Hát felmerem venni. :D Inkább csak buliba venném fel, vagy ha barátommal mennénk valahova. Neki nagyon bejön ez az övszoknya meg nekem is nagyon tetszik. Igaz biztos nagyon féltene ha abba szaladgálnék :D
Suliba egyátalán nem venném fel :S Nem oda való.
15:38 -> A Mayo Chix a kedvenc márkám, de már rég nem voltam vásárolni ott (sőt egyátlán sehol) Amióta van barátom inkább vele vagyok. :) Köszönöm szépen (L)
20:48
Semmi baj.
_____
Utolsónak:
Köszönöm szépen. :) Anyum varrónő, de nem nagyon akar belemenni -_-" mert nem akarja h kint legyen a fenekem. Csak nem érti meg, hogy nem lesz kint és nem hajolva fogok sétálni az utcán :D vagy hajolva fogok táncolni a buliban:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!