Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szoktál kínai üzletben vásárolni?

Szoktál kínai üzletben vásárolni?

Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 20:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Igen, jó cuccokat lehet kifogni, de tényleg hülye anyagból vannak a felsők 80%a.
2010. jan. 7. 22:24
 12/27 anonim ***** válasza:
szoktam, de nem mindig, tényleg ki lehet fogni jó darabokat
2010. jan. 7. 22:42
 13/27 anonim ***** válasza:

Szoktam. Néha egy-egy különleges anyag nagyon megtetszik, persze a ruhaméret nem jó, vagy a fazon, és akkor azon gondolkodom, hogyan lehetne az anyagot megszerezni.Létezik egy vastagabb, szövött szoknyaanyag, nagykockás, ezüstszürke, csak irtó miniben van. Hol lehet nekik szövet raktáruk? Más üzletekben is vannak egyébként vacak árúk...

Mindenhol szét kell nézni.

2010. jan. 7. 22:43
 14/27 anonim ***** válasza:
de szoktam ám....a barátnőm egy egész kollekciót tervezett kínai ruhák átalakításából...:)nekem a pulcsik amik ott bejönnek.
2010. jan. 7. 23:26
 15/27 anonim ***** válasza:

Nem mert minden kicsi rám XDD

Illetve ami nálunk van kínai ott a cuccok vagy parasztosak vagy ami gyakoribb cigányosak. Ha valami tetszik akkor az irreálisan drága vagy pedig nincs megfelelő méretben.

De általában ócskák, nem minőségiek a cuccok. Azokat még akciósan se lenne értelme megvenni mert már akkor szét van menve amikor megveszed...

Amúgy én vásárolnék ott is, turkálóból is veszek ha találok olyat ami tényleg jó.

2010. jan. 8. 00:05
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
off: amit nem kínaiban veszel az is kínai (többnyire)
2010. jan. 8. 09:22
 17/27 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam, nem az én stílusom. Promod, Mango az, ahol olyan ruhák vannak, amik nekem megfelelnek kinézetileg meg minőségileg is.
2010. jan. 8. 13:08
 18/27 anonim ***** válasza:
51%
inkább zara,newyorker,pimkie,tally weil,bershka,stradivarius.
2010. jan. 8. 15:58
 19/27 anonim ***** válasza:
90%

Valaki kérdezte, hogy akkor hol..

Hát én általában c&a, mango, h&m. de rengeteg ruhámat magam varrtam, vagy a régieket felturbóztam gombokkal, szalagokkal, gyöngyökkel.. L17

2010. jan. 8. 16:10
 20/27 anonim ***** válasza:
67%
hát nekem is jobbak a new yorker és társai...de amennyit egy ruha rajtam van....max életembe háromszor:)annyit a kínai is kibír...főleg ha jól néz ki és elüt a normálistól:)
2010. jan. 8. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!