Milyen felsőt vegyek fel ehez a nadrághoz? . (lent)
Figyelt kérdés
vettem egy ilyen nadrágot: [link] csak nem igazán tudom mihez felvenni..milyen felsőt vegyek hozzá? vagy milyen színűt??.elöre is köszi..:)2014. júl. 11. 19:19
2/7 anonim válasza:
Pl. egy fehér csipkés trikó jól nézne ki hozzá! :)
3/7 anonim válasza:
Kb bármit, ami egyszínű. Kéket, citromsárgát,fehéret,feketét,szürkét,aranyat,pinket...attól függ,melyik színek tetszenek neked.
4/7 anonim válasza:
En feher vagy fekete szineket viselnek vele, esetleg szurket. Szerintem illenek hozza a crop topok, ha olyan az alkatod, illetve a csipkes felsok.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!.:)
2014. júl. 11. 21:43
6/7 anonim válasza:
Szerintem ehhez nagyjából bármilyet lehet, egyedül a feketét és a zöldet nem tudom elképzelni, de lehet, hogy csak azért mert nem annyira szeretem őket. Én mintással is felvenném, de csak úgy, hogy egy alapszínen apróbb minta van, kis pöttyök vagy virágok, ilyesmi meg feliratosat is, de ahol több szín is domináns, csíkos vagy nagy minták az nem tetszene.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszii.:)
2014. júl. 12. 08:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!