Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » M/L a méretem férfiben. Akkor...

M/L a méretem férfiben. Akkor milyen a méretem női dzsekiben?

Figyelt kérdés
igazából akarok a szerelésemhez egy rövid szabásu dzsekit, de nem akarom hogy megnézzenek az eladók, így nem akarom ott felpróbálni, mert volt már hogy beszólt egy nem éppen értelmes emberke. nem akarok semmiféle csillogós, csicsás, lányos dolgot rajta, simán farmer színü farmer dzsekit szeretnék, ami menne a stílusomhoz. sajnos férfiben nem csinálnak ilyet. hordani már felveszem mert ha már rajtam van és beleillik a ruhatárba, akkor senki nem fogja ezt kiszúrni ÚGY... ha meg igen kakálok rá... köszi.
2014. júl. 9. 20:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem értem :S

Van férfi farmer dzseki is!

2014. júl. 9. 20:24
 2/7 A kérdező kommentje:

szia. sajnos olyan amit én szeretnék nincsen, mert az ilyesmi. [link]

bocsi, de ezt találta a google. a lényeg hogy inkább derekamig ér, és nem csípőig. persze hosszú pólóval képzeltem el... és kicsit fiúsabb fazont.

2014. júl. 9. 20:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát én sok ilyet láttam férfiban a westend-ben. A helyedbe körül néznék ott is ha van rá lehetőséged, ha nincs akkor is valahol máshol mielőtt női ruhákat hordanál.
2014. júl. 9. 20:42
 4/7 A kérdező kommentje:
meg fogom nézni. azonban ki mondja meg hogy női? volt egy kord nadrágom is, és SENKI nem tudta megmondani hogy a női osztályról való. egyszerűen ha már rajta van az emberen és illik hozzá, sosem derül ki az ilyesmi. hacsak nem szoknyát húz valaki de az már egy másik kategória xD azok már bzik....
2014. júl. 9. 20:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Varráson és a szabásán meglehet látni hogy női e, bár nekem biztos csak azért megy mert anyám varrónő :D
2014. júl. 9. 20:55
 6/7 anonim ***** válasza:
40-42 talán.
2014. júl. 9. 22:16
 7/7 anonim ***** válasza:

5-os!

Akkor sok no ferfigatyaba jar,figyeld csak meg!

Amugy meg nem tudom miert ekkora gond amit a kerdezo csinal,sok csaj tesz hasonloan, az nem baj?

2014. júl. 13. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!