Csináltam egy fölsőt, amit egy kicsit elrontottam, de az üzenete a lényeg. Gáz lenne, ha így is felvenném?
Figyelt kérdés
Egy mondat szerepel rajta, de a trikó egyik oldalán nagyon kijjebb kezdtem, ezért a másikon ott üres. Viszont nem divatosnak készült, hanem az üzenet miatt. És ezt valószínűleg más emberek is tudják az utcán, szóval nagyon gáz lenne, hogyha annak ellenére, hogy kissé béna lett, felvenném?2014. júl. 8. 09:14
11/12 A kérdező kommentje:
Szó szerint ima Neymarért, de mivel én nem vagyok vallásos, képletesen. Mármint... úgy értem, hogy nagyon szeretném, hogy minél hamarabb jobban legyen szegény, ezért. :)
Bocsi a hülye fogalmazásért, nem vagyok most a toppon.
2014. júl. 9. 22:12
12/12 anonim válasza:
Én is csináltam pólót, amikor drukkoltam a franciáknak, nagyon ronda lett, de hordtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!