Ha szép, barna és lapos a hasam akkor is túlzás croptopot felvennem?
nálunk a lányt, aki suliba/vásárolni ilyen pólóban megy (rendszeresen) csípőgatyával azt mindenki kinevette:) a fiúk még utánozták is, hogy felhúzták a pólójukat meg minden... szóval eléggé lenézték, amúgy 15 évesek, szóval érettség lvl 9319311844 :DD de ha nálatok ez szexi vagy mittudomén, akkor rajta. de szerintem k*rvásabb még a mellkidobásnál is:D mert ez annyira nem is tudom... lent van és akkor az már majdnem a pinád.. áh nem tudom, csak így érzem:D
szóval szerintem ne.
#12 szerintem ez azért túlzás:D fogalmazhattál volna finomabban is
#13 egyetértek:D
Nem túlzás felvenni de mindenkin az van.Igen meleg van de ezelőtt nem volt divat és mégis túlélte az emberiség enélkül is.
Vedd fel ha nagyon tetszik de én elítélem az ilyet városba...
strandon még oké meg otthon is,de egy városba vagy ha vásárolni mész akkor már fura.
Nem tudom miért fontos hasat villantani...szerintem attól nem hűl le jobban senki sem hogy egy csíkban kint van a hasa de mindegy.Ez az én véleményem.Ráadásul rettenetesen tucat.
Jobban szeretem az egyéniségeket az öltözködésben.
inkább maradj a magasderekúnál;)
bár amint látod elég eltérőek itt a vélemények
ne így legyél emlékezetes, hogy úgy úgy mondjam
a kevesebb több, ez örök szabály, az öltözködésed mindig tükrözze, ki vagy és mit akarsz
szóval nem muszály ribinek lenned ahhoz, hogy ribinek nézzenek
sok sikert;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!