Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha szép, barna és lapos a...

Ha szép, barna és lapos a hasam akkor is túlzás croptopot felvennem?

Figyelt kérdés
Egy elég rövid felsőről van szó, tudom ezeket magas derekú szoknyával vagy nadrággal kell felvenni (én is úgy szoktam) de ha úgy adódik nagyon gáz egy sima rövidnadrággal?

2014. júl. 7. 12:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Túl közönséges és sokat mutat. Magas derekúval oké. Vagy egy strandra, kerti bulira. De utcára? Nem csak helyes jó pasik néznek meg, vannak kéjenc öregemberek, pedofilok és beszólogató szemétládák is. Azt pedig nyilván zokon vennéd...
2014. júl. 7. 14:51
 12/18 anonim ***** válasza:
34%

nálunk a lányt, aki suliba/vásárolni ilyen pólóban megy (rendszeresen) csípőgatyával azt mindenki kinevette:) a fiúk még utánozták is, hogy felhúzták a pólójukat meg minden... szóval eléggé lenézték, amúgy 15 évesek, szóval érettség lvl 9319311844 :DD de ha nálatok ez szexi vagy mittudomén, akkor rajta. de szerintem k*rvásabb még a mellkidobásnál is:D mert ez annyira nem is tudom... lent van és akkor az már majdnem a pinád.. áh nem tudom, csak így érzem:D

szóval szerintem ne.

2014. júl. 7. 14:59
 13/18 anonim ***** válasza:
47%
"majdnem a pi nád" ezen nagyot nevettem... amikor napjaink rövidnadrágja ekkora [link] ez nem hiszem hogy mérvadó lenne
2014. júl. 7. 15:51
 14/18 A kérdező kommentje:

#12 szerintem ez azért túlzás:D fogalmazhattál volna finomabban is

#13 egyetértek:D

2014. júl. 7. 16:18
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

most egy ilyenbe mi a ku*vás? szerintem Ízléses, főleg hogy nyár van. [link]

[link]

[link]

[link]

viszont ezek röhelyesek szerintem : [link]

[link]

[link]

[link]

2014. júl. 7. 20:53
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, közönséges.
2014. júl. 7. 22:23
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem túlzás felvenni de mindenkin az van.Igen meleg van de ezelőtt nem volt divat és mégis túlélte az emberiség enélkül is.

Vedd fel ha nagyon tetszik de én elítélem az ilyet városba...

strandon még oké meg otthon is,de egy városba vagy ha vásárolni mész akkor már fura.

Nem tudom miért fontos hasat villantani...szerintem attól nem hűl le jobban senki sem hogy egy csíkban kint van a hasa de mindegy.Ez az én véleményem.Ráadásul rettenetesen tucat.

Jobban szeretem az egyéniségeket az öltözködésben.

2014. júl. 8. 00:21
 18/18 anonim válasza:

inkább maradj a magasderekúnál;)

bár amint látod elég eltérőek itt a vélemények

ne így legyél emlékezetes, hogy úgy úgy mondjam

a kevesebb több, ez örök szabály, az öltözködésed mindig tükrözze, ki vagy és mit akarsz

szóval nem muszály ribinek lenned ahhoz, hogy ribinek nézzenek

sok sikert;)

2014. júl. 15. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!