Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nyúlt ki ez a pamutjerse...

Miért nyúlt ki ez a pamutjersey anyag?

Figyelt kérdés

Bejelöltem 10 cm-t az anyagon, hogy megvizsgáljam,hogy hány százalékos a rugalmassága, és 17 cm-ig tudtam nyújtani, és mikor elengedtem, akkor már 11 cm széles volt az előtte 10cm-nek bejelölt rész. Még egyszer megnyújtottam, akkor már 12cm lett a 10 cm-ből,mikor elengedtem.

Akkor most hány százalékos a rugalmassága igazából és ez a plusz két centi már nem fog visszahúzódni?

KÖszi szépen előre is a segítséget.

2014. júl. 5. 14:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Minek kell nyújtogatnod (feszítened)?

ha egy pamutpólót is elkezdesz feszegetni hogy meddig nyúlik szinte biztos hogy nem fog visszamenni az eredeti méretre főleg ha ezt többször is eljátszod.

2014. júl. 5. 15:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, akkor hogyan tudjam meg, hogy mennyire rugalmas az anyag? Egyáltalàn a pamutszálak miatt nem ugrik vissza az eredeti méretére? Csak a műszálasok veszik fel újra az eredeti méretüket nyújtás után??
2014. júl. 5. 15:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Visszamegy még kisebbre is, ha a másik irányban meghúzod.
2014. júl. 5. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!