Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Átlátszó blúzok alá mit...

Átlátszó blúzok alá mit szoktak felvenni, illetve színben egyező legyen a blúzzal, amit aláveszek?

Figyelt kérdés
2014. júl. 5. 00:05
 1/5 anonim ***** válasza:
59%
én testszínű melltartót szoktam
2014. júl. 5. 00:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
megegyezzen a színe mindenképpen. Lehet csak simán melltartó is, vagy pánt nélküli melltartó, vagy pl.nekem van pont ilyen átlátszó felsők alá top-om.:)
2014. júl. 5. 00:40
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
Én vagy olyan melltartót, ami megy a nadrágomhoz (pl volt, hogy rózsaszín nadrág volt rajtam, egy átlátszóbb (de azért nem teljesen) mentazöld felső, alatta pedig rózsaszín melltartó), vagy színben egyezőt felsőt, vagy fehéret.
2014. júl. 5. 01:09
 4/5 anonim ***** válasza:
34%
Tudod vannak ezek a csőtopp-ok. Na én úgy képzelem el,hogy egy vajszínű,inkább átlátszós blúz alá egy sötét,bordós csőtopp. Ez egyben elegáns,de vagány is. De ha jobban utazol a vagányságra, mintásat is vehetsz alá. :) (persze kortól és stílustól függően)
2014. júl. 5. 01:10
 5/5 anonim ***** válasza:
63%
Juj csajok, ne már... az elég cigányos, amikor rikít a más színű fehérnemű. Testszínűt vegyél fel, vagy ugyanolyat mint a felsőd. És a totál átlátszó blúzok alá lehetőleg ne csipkemelltartót, hanem az úgynevezett "shirt-bra", vagy "bandeau-top" illik.
2014. júl. 5. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!