Milyen színű alakformáló fehérnemű a legpraktikusabb? A feketét vagy a világosabbat (nem testszínű de nem is fehér, a kettő között) ajánlanátok? Melyiket tudom felvenni a legtöbb ruhával?
Figyelt kérdés
2014. júl. 4. 22:18
1/6 anonim válasza:
Én a testszínűbe húzót választanám, mert azt világos ruhákkal, akár fehérrel is fel lehet venni. míg a fekete ezeken átütne.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2014. júl. 4. 22:34
3/6 A kérdező kommentje:
viszont a szines ruhákat inkább a feketével lehet felvenni..vagy?
2014. júl. 5. 00:00
4/6 anonim válasza:
Szerintem a testszínűt ahhoz is. (1. voltam)
Nekem nem alakformáló ugyan, de van egy ilyen színű varrás nélküli bugyim, amit olyan ruhákhoz veszek fel, amiben átlátszhat, és nagyon bevált.
5/6 anonim válasza:
Ami a legjobban megközelíti a bőröd színét. Színes és fekete ruha alá majdnem mindegy, milyet veszel fel, mert nem üt át.
6/6 martina_kovacs válasza:
Szia!
Ruha függő, de általában a testszínű az igazi, ez a legáltalánosabb. Fekete ruhákhoz vagy sötét színűekhez a fekete alakformálók is megteszik, kis csipkével és még jobban is mutat :)
én innen vásárolok, már majdnem mindet felpróbáltam és nagy részüket meg is vettem. Edzem is mellette, de egy kis gyors segítség sosem árt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!