Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak szerintem roppant gusztus...

Csak szerintem roppant gusztustalan az a fb-on terjengő videó, amiben egy túlsúlyos csaj egy farmerba tuszkolja magát?

Figyelt kérdés
Nem értem miért találják sok viccesnek, mikor szerintem rém gusztustalan...... Sajnos linkelni nem tudom, de biztos akad köztetek olyan, aki már látta.
2014. júl. 3. 14:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem pont az volt a videó célja hogy nevessenek rajta. Mivel csak parodizálni akarja azt a sok fiatal lányt akik ezt minden nap végig csinálják:D
2014. júl. 3. 17:42
 12/19 A kérdező kommentje:
Felfogtam, hogy ezzel kifigurázzák azokat, akik tényleg ezt csinálják, de ettől függetlenül szerintem visszataszító látványt nyújt 2 vagy hány percen keresztül nézni a csüngő hasát és a tőgyeit.
2014. júl. 3. 17:48
 13/19 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem meg retardált vagy.. ez egyáltalán nem túlsúlyos, sem undorító.
2014. júl. 3. 19:12
 14/19 A kérdező kommentje:
Attól mert még ez az ÁTLAG, egyáltalán nem esztétikus és főleg nem ideális testsúlyú.
2014. júl. 3. 19:23
 15/19 anonim ***** válasza:
73%
Maradj már, nem tetszik nem nézed. Valakinek vicces, akadjál már ki.-.-
2014. júl. 3. 19:26
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó paródia lett, és azt meg túlzásnak tartom, hogy túlsúlyos. A 38 egy tök átlagos méret, lehet hogy nem az ideálod (amennyiben fiú vagy), vagy lehet, hogy te sokkal vékonyabb vagy (amennyiben lány vagy), és meg is lehet róla a véleményed, csak próbáld meg normálisan elmondani :) (Bocsi az off-ért)
2014. júl. 3. 20:36
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

USA 38-as méret, az EU 40, de ettől függetlenül szerintem rendben van a testalkata, átlagos.

Szerintem különben vicces.:)

2014. júl. 4. 00:56
 18/19 anonim ***** válasza:
Úristen, nagyon idegesítő...
2014. júl. 4. 22:10
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt paródiának szánta. Belőlem különösebben nem váltott ki semmilyen érzelmet :D
2014. júl. 11. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!