Hogyan öltözködhetnék úgy, mintha gazdag lennék?
Nem a ribis, felvágós módon, hanem kifinomultan, ízlésesen. Jövőre leszek végzős, az eddigi években eléggé elhagytam magam, de szeretnék újra divatosan, egyedien öltözködni, ugyanis régebben idegenek is megdicsérték az összeállításaim.
Az biztos, hogy be kell szereznem egy dizájnertáska-szerűséget (persze nem hamisítványt, valami noname, de különleges darabot) és egy csinos karórát, valamint kendőket, selyemsálakat.
Nektek még mi jut eszetekbe?
(kérlek ne szóljatok meg)
én ismertem egy igazán gazdag embert, az egyik kolléganőm volt, csak évek múlva derült ki róla ez
az igazán gazdagok nem hivalkodnak a vagyonukkal
vegyél fel elegáns kosztümöt, ehhez kiegészítőket, a sok arany vicket-vackot felejtsd el
inkább a ruha anyaga legyen minőségi
"az igazán gazdagok nem hivalkodnak a vagyonukkal "
Persze... a szegények járnak Maseratival, meg Breitling órával, hagyjad már ezeket a Facebook "bölcsességeket". Nincs abban semmi hivalkodás, ha egy gazdag ember megveszi a drága dolgokat, mert neki az tetszik.
Kérdező, ne erőltesd ezt a "mintha gazdag lennék" dolgot, mert inkább csak egy komplexusos panelprolinak fogsz tűnni. Legyél kifinomult, elegáns, de ne az legyen a cél, hogy gazdagnak tűnj, státuszszimbólumok híján, bizsu ékszerekkel, olcsó cipőben az nem fog menni. Nincs azzal semmi probléma, hogy átlagosak az anyagi körülményeid, csak ne erőlködj azon, hogy ezt eltitkold, mert azzal pont fordított hatást fogsz elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!