Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A török hölgyek hogy rakják...

Fruzsko22 kérdése:

A török hölgyek hogy rakják fel a kendőket? HELP!?

Figyelt kérdés
Egyes helyekre ha nincs a nőknek kendő a fejukön nem mehetnek be. Hogyan rakják fel??

#kendő #Törökország #török viselet #török hölgyek
2014. júl. 1. 21:07
 1/8 anonim válasza:
Beáztatnak egy bőr sapkát a vìzbe,felveszik ès megvárják,hogy kiszáradjon. Arra teszik rá a kendőt.pròbáld ki.
2014. júl. 1. 21:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Összekevered a muszlimokat a törökökkel.

Nem ugyanaz.

Amúgy a lényeg hogy az arcod takarja. Általában fejkendőhöz rögzítik két ponton, de amúgy tökmindegy.

Ha csak fejkendőt követelnek (azaz az arc mindegy), az ilyen helyeken (tipikusan: imaházak) a személyzet mindig segít felrakni a cuccost, no para.

2014. júl. 1. 21:38
 3/8 anonim válasza:
2) a muszlimokat a törökökkel? ezt most nem értem, a törökök nagy része muszlim, nem? mármint az egy vallás, vagy nem? és szerintem az arcukat nem takarják el, csak a hajukat.. azt meg nem olyan bonyolult, de tényleg láttam már, hogy a kendő alatt van valami hajpántszerűség, gondolom, ha a kendő elcsúszna, akkor se látszódjon ki. És én ha Ausztriában vagyok, gyakran látok törököket és szinte mindig hosszú ujjú blézerszerűség van rajtuk és szoknyában vannak, a fiatalabbak is. Ez is kötelező náluk? Nincs melegük a kendőben meg ezekben a testet takaró ruhákban?
2014. júl. 1. 22:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy valaki oltásnak vegye, mert ezt tényleg hasznos ötletnek mondom: Nézz bele a Szulejmánba.

Szerdánként megy az rtl-en 21:40-től :)

2014. júl. 1. 23:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Beírod a google-ba, hogy hijab (így hívják a muszlim nők által hordott fejkendőt) és a képek között van nagyon sok illusztráció, lépésről lépésre lefényképezve a fejkendő felvétele és rögzítése. Youtube-on pedig videók is vannak magyarázattal :)
2014. júl. 2. 12:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Nagyon sokféleképpen fel lehet rakni.

Először is azt kellene tudni, hogy sálat akarsz feltenni, vagy négyszögletes kendőt?

A felsőd (blúz, ruha) nyaka mennyire lesz kivágott? Mert attól is függ a kendő kötésének módja, hogy mennyire kell takarnia a dekoltázst.

Hajlekötővel vagy anélkül?

2014. júl. 2. 21:33
 7/8 anonim ***** válasza:
#2, gondolom azért a török nőket említi a kérdező, mert a országonként más a "módi". Az arabok inkább sálat kötnek, a törökök pedig négyszögletes kendőt részesítik előnyben.
2014. júl. 3. 17:32
 8/8 anonim válasza:
Törökorszagban elek, többfele HIJAB letezık vannak nagyon szınesek ıs olyan szatenszerü anyagbol nekem azok kevesbe tetszenek ök az ugynevezett negyszögletes kendök de szerıntem sokkal jobban rögzıthetö a "sal tıpusu" HIJAB, hosszabb ıs es a bluz kıvagasat ıs takarja. Igen a törökök nagy resze muszlim, az iszlam maga a vallas es az iszlam vallas követöıt nevezzük muszlımoknak es nem MOHAMMEDANOKNAK mert nem Mohammed profetat "istenitik" hanem az EGY İSTENT azaz ALLAH-ot. valoban a Youtube-on sok vıdeo van, igen van alatta egy hajtakaro amı olyan mınt egy kıs fejre sımulo "sapka",hatul vagy gumıs vagy meg kell kötnı es ez eltakarja a hajat, es ehhez van több ponton rögzıeskeppen hozzatüzva maga a HIJAB ugyanıs az iszlam szerınt a haj nem latszodhat kı csak az arc es a kezfejek,ezert van a böç hosszu ujju tunıka ruhazat es a hosszu szoknya ıs ılletve nem testhez sımulo ruhazat.
2014. okt. 1. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!