Un Bra szilikon melltartót próbálta már valaki? Tényleg nagyon beizzad alá a mell?
Figyelt kérdés
Van egy nyitott hátú ruhám, lakodalomra venném fel, de a melltartó kilátszódna, de a cicim meg nem a legformásabb, ezért keresnék valami megoldást.2014. júl. 1. 18:00
1/7 anonim válasza:
kis mell azert annyira nem izzad be ala ne aggodj ;) nekem A-s mellem van és pont jó ;) 17F
2/7 A kérdező kommentje:
Húú, szegény, gynecomastiában szenvedsz?
Tudod jó dokit ajánlani, csak szólj. :)
2014. júl. 1. 18:21
3/7 anonim válasza:
Hát gondolom volt már szilikon pántod, nyáron beizzad az alatt is a bőr rendesen, na a szilikon melltartó ugyanilyen csak sokkal durvább mert az egész mellről folyik majd az izzadtság tőle... nyáron felejtős dolog.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem volt, mert mindig irtóztam tőle. :D
De köszi, akkor beszerzek vmi mellbimbó-tapaszt, vagy nem tudom.
2014. júl. 1. 18:49
5/7 anonim válasza:
Mennyire nyitott a ruha?
Ez is egy megoldás lehet, vagy a Triumphban vannak hát nélküli, merevítős bodyk.
6/7 anonim válasza:
Barátnőm pár napja ilyenben volt pont esküvőn és lakodalmon és teljesen jó volt neki.
7/7 A kérdező kommentje:
Én is megvettem, nem volt semmi gond, déltől éjfélig volt rajtam. Meleg volt, 3 hete volt a lagui. :)
2014. aug. 26. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!