A férfi ingjének olyan színűnek kell lenni, mint a párja ruhájának? Vagy lehet más színű is?
nem kell, de az sose baj ha passzol
vegyél kéket, az biztos van és még illik is hozzá
de jó a fehér vagy más is, csak ne üssön el nagyon (szóval pl ne pirosat válassz)
Hát ha olyan helyre mentek, illik összeöltözni valamennyire, de nyilván senki nem lő főbe, ha nem teszitek. Nem muszáj teljesen egyformában nyomulni, az kicsit bizarr is, de ha az inged vagy a nyakkendőd illik a ruhához, az jó pont.
Voltam már arany színű ruhában például, elég hülyén nézett volna ki mellettem a pasi arany színű ingben. :D De egy nyakkendőt bevállalt, én még azt is soknak éreztem, elég lett volna, ha van rajta pár arany csík mondjuk. De ha berzenkedsz a barack árnyalattól, nem kell viselned. Az is elég lesz, ha valami hasonló árnyalatú kéket viselsz. Persze arra ügyelj, hogy az ing és a nyakkendő passzoljon egymáshoz is, és lehetőleg az asszony színeit se üsse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!