Frufru vagy inkább ne?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy egy kicsi kerek a fejem viszont magas a homlokom. A frufru jól állna (mert ugye eltakarja a homlokom) vagy bilifejem lenne tőle? Légyszi segítsetek mert már szeretnék valami formát a hajamnak! A válaszokat előre köszönöm!:)2014. júl. 1. 01:02
1/6 anonim válasza:
És az oldalfrufruhoz mit szólsz? :)
2/6 A kérdező kommentje:
Hú tényleg!!*.* Köszi erre nem is gondoltam:D
2014. júl. 1. 10:13
3/6 anonim válasza:
Én a telifufrut ajánlom. Nekem először az volt, majd meguntam és oldalfufrut vágattam. A fejformám hasonló, mit a tied, így a leírás alapján. Életem legnagyobb hibája volt. Most már visszatértem a telifufruhoz.
4/6 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön az egyenes frufru, szerintem szexi
5/6 anonim válasza:
Nem árt először kipróbálni hogy állna... parókával, photoshoppal vagy bárhogy.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát igen először jobb lenne photoshoppal...
Lehet hogy jobb lenne az egyenes, viszont kiskoromban is olyan volt és bilifejem volt tőle... de akkor még sokkal kerekebb volt az arcom.. nem tudom.. na mind1 majd valahogyan eldöntöm:)
Köszi a válaszokat!:D
2014. júl. 8. 01:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!