Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nadrágot hosszú szoknya alá?...

Nadrágot hosszú szoknya alá? Szerinted? :D

Figyelt kérdés

Egyik lányismerősömön láttam, aki sokszor hord hosszú szoknyát, hogy passzentos farmernadrág volt alatta, a szára pedig egy térdzokniba volt tűrve. Nagyon meglepődtem ezen, mert szerintem már évek óta hordja így, de nekem nem tűnt fel. Azt hittem, harsinyanadrág van rajta, de nem.

Szerintetek ez milyen? Tuti, hogy nem leggings volt... ti felvennétek így? Pl. ha nagyon hideg lenne az idő?

Nem szóltam neki semmit, de úgy megmaradt bennem a kép xD

2010. jan. 5. 00:56
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem mindenki azt vesz fel amiben jól érzi magát, gondolom ő fázott és azért hordja így. Nincs ezzel semmi gond.
2010. jan. 5. 01:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, ahogy leírtad, csak érdekelne, hogy mások is hordják-e így, mert nekem még sosem jutott eszembe...
2010. jan. 5. 01:07
 3/9 anonim válasza:
5%

A kelletős mai kis r|bik hordanak szoknya alatt nadrágot...ennyi erővel miért nem vesznek fel egy téli kabátra egy pólót?UNDORÍTÓAK...

Ha fizetnének se kéne egy ilyen csaj aki így öltözködik...és ezt halál komolyan mondom....UNDORODOM TŐLÜK mint sokan mások

2010. jan. 5. 01:18
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem a tunikára gondoltam, az alá szoktak nacit venni. Gondolom, a "kis ribik" nem hordanak hosszúszoknyát, csak minit... és a lány, akin láttam, 22 éves.

Direkt írtam, hogy hosszúszoknya. NEM mini! És a lány abszolút nem ribancos, nagyon elegánsan öltözködik amúgy. Én is csak véletlenül vettem észre, pedig minden nap látom!

Örülök, hogy el tudtad olvasni a kérdésemet... mert ez totál nem volt hasznos válasz.

2010. jan. 5. 01:28
 5/9 anonim ***** válasza:
68%
01:18 nyomorék vagy
2010. jan. 5. 01:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Én hordtam már ezt a kombinációt és nekem tetszett, atb klippből koppintottam le az i don't wanna stop-ból.Sőt még a környezetem lévőknek is tetszett,bár az már 2 éve volt.
2010. jan. 5. 03:50
 7/9 anonim ***** válasza:
47%
A stílusa kérdéses, de egyetértek a fentebbi válaszadóval, szerintem is gusztustalan. A szoknya lényegét, szellemiségét teszi tönkre. Én kerülöm az ennyire nem ráérző lányokat.
2010. jan. 5. 13:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is hülyeségnek találom és szerintem ízléstelen. Ennek ellenére még lehet jófej a csaj, de én is kerülöm akinek ennyire nincs stílusérzéke (vagy mondjuk úgy nem olyan, mint az enyém) mert egyszerűen a hideg kiráz az ilyen összeállításoktól.

Tőlem felveheti, ha neki így jó de nekem nem tetszik.

Én sosem vennék fel ilyen összevisszaságot.

2010. jan. 5. 13:44
 9/9 anonim ***** válasza:
36%
Én is úgy hordom, hogy feszesebb nadrág,ami általában farmer, és rá valamilyen szoknya, bár nálam az anyagdarabok(kötött anyagdarab, vagy valami rongy, amit én szoknyának nevezek...) is gyakoriak. :D Szerintem tökjól néz ki. :D
2010. jan. 5. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!