Nadrágot hosszú szoknya alá? Szerinted? :D
Egyik lányismerősömön láttam, aki sokszor hord hosszú szoknyát, hogy passzentos farmernadrág volt alatta, a szára pedig egy térdzokniba volt tűrve. Nagyon meglepődtem ezen, mert szerintem már évek óta hordja így, de nekem nem tűnt fel. Azt hittem, harsinyanadrág van rajta, de nem.
Szerintetek ez milyen? Tuti, hogy nem leggings volt... ti felvennétek így? Pl. ha nagyon hideg lenne az idő?
Nem szóltam neki semmit, de úgy megmaradt bennem a kép xD
A kelletős mai kis r|bik hordanak szoknya alatt nadrágot...ennyi erővel miért nem vesznek fel egy téli kabátra egy pólót?UNDORÍTÓAK...
Ha fizetnének se kéne egy ilyen csaj aki így öltözködik...és ezt halál komolyan mondom....UNDORODOM TŐLÜK mint sokan mások
Nem a tunikára gondoltam, az alá szoktak nacit venni. Gondolom, a "kis ribik" nem hordanak hosszúszoknyát, csak minit... és a lány, akin láttam, 22 éves.
Direkt írtam, hogy hosszúszoknya. NEM mini! És a lány abszolút nem ribancos, nagyon elegánsan öltözködik amúgy. Én is csak véletlenül vettem észre, pedig minden nap látom!
Örülök, hogy el tudtad olvasni a kérdésemet... mert ez totál nem volt hasznos válasz.
Én is hülyeségnek találom és szerintem ízléstelen. Ennek ellenére még lehet jófej a csaj, de én is kerülöm akinek ennyire nincs stílusérzéke (vagy mondjuk úgy nem olyan, mint az enyém) mert egyszerűen a hideg kiráz az ilyen összeállításoktól.
Tőlem felveheti, ha neki így jó de nekem nem tetszik.
Én sosem vennék fel ilyen összevisszaságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!