Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a különbség ez és a másik...

Mi a különbség ez és a másik cipő között? Edzőcipő miben rosszabb, mint a szabadidőcipő? Gáz, ha ilyen cipőben megyek randizni?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Emellett van egy ilyenem, az tetszik a csajoknak.

[link]

27 F.

2014. jún. 27. 09:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
a normális cipö alatt nem sport cipöt érteken hanme normális férfi cipöt. Az ilyen cipö jó szabadidös programra, kirándulni, stb egy felnött férfi randira ne sportcipöbe menjen hanem normális, férfi cipőbe. 30/N
2014. jún. 27. 12:13
 12/23 A kérdező kommentje:
Munkába nem ezt használom.
2014. jún. 27. 12:23
 13/23 anonim ***** válasza:
ok. Randira meg ki szoktunk öltözni, és nem sport ruhába állítunk oda. De ez csak az én véleményem.
2014. jún. 27. 13:11
 14/23 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna randin se a sportcipő, de a Pumák nekem se tetszenek. A háromból talán az utolsó ami még elmegy. Nekem ilyesmik tetszenek inkább [link] vagy a kirándulósabb márkák (Merrell, Columbia), abból is a szolidabb, kerekorrú, bőrből készült fajták.
2014. jún. 27. 13:51
 15/23 anonim ***** válasza:

Én azt hittem hogy ezt egy kamasz srác kérdezi, azért ilyen az ízlése :D Nem rosszak a cipők, de egy 27 éves férfitől én komolyabb hétköznapi öltözködést várok el, a cipőt nem nézem kifejezetten, de ehhez a fajtához pölö nem megy az az öltözködés, ami normális kinézetűvé tesz egy pasit az utcán. Ez a cipő odaillő ruhával, az edzőterembe és/vagy a sportpályára való, máshol csak max rád néznék és ennyi. Ha ebben akarsz randira menni, akkor szerintem semmi stílusod nem lehet.

25/N

2014. jún. 27. 15:58
 16/23 A kérdező kommentje:
Mutassatok akkor példát, miket vegyünk fel a munkanélküli nyári szabadnapokra.
2014. jún. 27. 16:09
 17/23 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen jó! Azért mert valaki nem tini, nem muszáj állandóan öltönyben és elegáns cipőben járnia.

Ez tök jó egy randira, ha nem valami kiöltözős programra mentek (pl. színház).

2014. jún. 27. 16:24
 18/23 A kérdező kommentje:
Ezt a részét én sem értem, hogy ha már valaki elmúlt 25, netán 30, akkor miért kell folyton elegánsan, vagy papásan öltözködnie, miért nem lehet utcára felvenni egy jó sportcipőt? Amúgy hétköznap munkára fekete zárt bőrcipőket hordok, kissé elegánsabb stílusban. De pl azért kérdeztem ezt, mert ha megyek nyaralni (sajna egyedül) Balcsira vagy Horvátországba a nyáron, akkor fel lehet-e venni ilyen elég drága Puma cipőket? Még egyszer mondom, nem munkába kellene.
2014. jún. 27. 16:37
 19/23 Andrea Henrietta ***** válasza:

Nem kell folyton kiöltözni, de azért nekem lányként nem esne jól ha a 27 éves párom egy ilyenben jönne randira. Persze ha a randi egy séta vagyesetleg túrázás akkor talán igen, de ha pl moziba/vendéglőbe/ bárhova ilyent venne... nem tapsikolnék.

Elég nehéz ezekhez a cipőkhöz hozzáöltözni, és ha nem sikerül akkor akár parasztnak is kinézhetsz benne.

Vannak ennél normálisabb sportcipők is, amik akár még elegánsabbak is...

Ehhez hasonlót szerintem simábban felvehetnél randira:

[link]

Nekem jobban tetszenek... de persze a te lábad, azt húzol rá ami neked tetszik.

2014. jún. 27. 18:04
 20/23 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

A fehér pumát csak rövidnadrággal tudom elképzelni, bár úgy is inkább 20 éves kor alatt.

2014. jún. 27. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!