egyetértek a négyes válaszolóval, szörnyen rossz ez a szandál a lábadnak. max ha csak keveset sétálsz benne, akkor még nem érzed, hogy fájna, de ha mondjuk elmész valahova nyaralni és egész nap a várost járod ebben a cipőben, akkor a végén azt fogod kívánni, bár rendes cipőt vettél volna fel
vannak sokkal jobb és szebb szandálok is, például a deichmannban nagyon szépek vannak, nézz körül ott :)
2014. jún. 27. 12:42
8/10 anonim válasza:
Sziaa, nyugi divatos még, de igazuk van az előtem szólóknak nem a legkényelmesebb, viszont szerintem kisebb időre pont megfelel, leszaladni a boltba, váltócipőnek magassírkú után stb. Egynek jó mindenképp, és nem kerül sokba, 1000-2000 ft között mozognak. Helyedben valami kicsit extrémebbet vennék, valami kis dísszel.
2014. jún. 27. 20:26
9/10 anonim válasza:
Természetesen divatos még :) De ha nem lenne az is nyugodtan hordhatnád.
2014. jún. 28. 14:30
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Megvettem, és iszonyatosan kényelmes. A tavaszi cipőm is nagyon lapos, hozzá szoktam már. Amúgy nem szeretem a díszesebbeket, az egyszerűbb híve vagyok cipő téren, mert azt bármihez fel lehet venni. :) Még egyszer köszi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!