Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek divatos még?

Szerintetek divatos még?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy tavaly is divatos volt, de nem tudom, hogy még mindig az-e ez az ilyen típusú szandál. Nekem nagyon tetszik. :) [link]

Ha kimenőben van,akkor nem költök rá feleslegesen. Előre is köszi a válaszokat :)

2014. jún. 26. 21:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, sok lányon láttam ilyesmit :) nekem is tetszik ^^
2014. jún. 26. 21:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Én is szoktam látni mostanában is, de mondjuk szerintem nagyon ronda:D
2014. jún. 26. 23:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Divatos, mondjuk én fel nem venném, utálom az ilyen lábujjközös szandálokat. De ez én vagyok, te hordd nyugodtan :)
2014. jún. 26. 23:58
 4/10 anonim ***** válasza:

Ilyenért pénzt nem adnék, az is biztos. Ha ajándékba kapnám se hordanám:

1. Műanyag lábbeli??

2. lábujjközes nálam kizáró ok

3. semmi nem fogja a lábat. Tavaly nyáron ültem a padon és néztem hogy próbálnak ebben a szarban lépdesni, és nevettük az ismerősömmel.

4. Semmi talpa nincs. Állítom hogy még a centit se nagyon üti meg. A kislábad meg csak verdesed a kemény aszfalthoz.

Ha érdekel milyen egy rendes cipő, nézz róla videót a neten.

Amúgy nem ez a divat, hanem amiben van arany betét.

2014. jún. 27. 10:55
 5/10 anonim ***** válasza:

... vagy fényes /előző vagyok/

[link]

2014. jún. 27. 11:08
 6/10 anonim ***** válasza:

Még egy kis időtöltőnek:

[link]

2014. jún. 27. 11:28
 7/10 anonim ***** válasza:

egyetértek a négyes válaszolóval, szörnyen rossz ez a szandál a lábadnak. max ha csak keveset sétálsz benne, akkor még nem érzed, hogy fájna, de ha mondjuk elmész valahova nyaralni és egész nap a várost járod ebben a cipőben, akkor a végén azt fogod kívánni, bár rendes cipőt vettél volna fel

vannak sokkal jobb és szebb szandálok is, például a deichmannban nagyon szépek vannak, nézz körül ott :)

2014. jún. 27. 12:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Sziaa, nyugi divatos még, de igazuk van az előtem szólóknak nem a legkényelmesebb, viszont szerintem kisebb időre pont megfelel, leszaladni a boltba, váltócipőnek magassírkú után stb. Egynek jó mindenképp, és nem kerül sokba, 1000-2000 ft között mozognak. Helyedben valami kicsit extrémebbet vennék, valami kis dísszel.
2014. jún. 27. 20:26
 9/10 anonim válasza:
Természetesen divatos még :) De ha nem lenne az is nyugodtan hordhatnád.
2014. jún. 28. 14:30
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Megvettem, és iszonyatosan kényelmes. A tavaszi cipőm is nagyon lapos, hozzá szoktam már. Amúgy nem szeretem a díszesebbeket, az egyszerűbb híve vagyok cipő téren, mert azt bármihez fel lehet venni. :) Még egyszer köszi.
2014. jún. 30. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!