Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Normális hogy egy kb.3 hete...

Burayldi kérdése:

Normális hogy egy kb.3 hete vásárolt DD Step szandálról kezd foszlani a bőr? Nem hordtuk még sokat!

Figyelt kérdés

2014. jún. 26. 17:25
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ez most komoly? még én vagyok a primitív? Ki kért nyelvtan órát. Nem tartozik rátok de nem szoktam többesszámot használni, most becsúszott és akkor mi van? Képzeljétek el hogy hivatalos ügyekben megnézem hogy mit írok, ide a gyakorikérdések.hu-ra felesleges, mert az ismerőseim is megmondták hogy ezen az oldalon nem azért válaszolnak az emberek mert segíteni akarnak, hanem mert kötekedni. Most az összes eddigi válaszoló kicsit gondolkozzon el. Mi volt a kérdés? Hogy normális-e ha foszlik a bőr a cipőről. Nem mondatot kell elemezni. Szóval részemről lezártam a témát, az ilyen emberek miatt nem fogok itt kérdezni, eddig is megvoltam az oldal nélkül, ezután is megleszek. Köszönöm nektek, aranyosak vagytok mind!
2014. jún. 28. 09:45
 12/20 anonim ***** válasza:
mi is köszönjük, hogy nem kérdezel itt többet:D:D
2014. jún. 28. 09:46
 13/20 A kérdező kommentje:

Lelki sérült parasztok :)

Na ezt elemezzétek :D

2014. jún. 28. 10:04
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne járasd már le magadat még jobban, kérdező! Én szégyellem magam helyetted.

Bárki elolvassa ezt a kérdést később, lehet, hogy majd neked adna igazat, de a bicskanyitogatóan utálatos, primitív, iskolázatlan vidéki liba stílusod miatt nem akar majd segíteni...

2014. jún. 28. 10:12
 15/20 A kérdező kommentje:
Ilyen trolloktól ahogy párom fogalmaz kösz, nem kell segítség.
2014. jún. 28. 10:14
 16/20 anonim ***** válasza:

Jól van, te, nyelvtan ötös. Veled nem lehet vitatkozni. Egyszerűen túl okos vagy. Nemhiába, a középiskolás eredményed intő jel volt, hogy veled nem lehet packázni.

Lezárásképp azért még válaszolnék a "még én vagyok a primitív?" kérdésedre, csak hogy lásd, mennyire segítőkész vagyok.

Igen, te.

Üdv,

NyelvtanbólSzinténÖtösVoltam-MégisÚgyÉrzem-NemEzzelKellMenőznöm-NemEzAz-AmitLetettemAzAsztalra-NemEztHasználomFelVédelmemül-HaValakiMegjegyzi-Fa-szságokatÍrok.

(Igen, kicsit hosszú a nevem. Bajlódnak is vele az okmányirodában.)

2014. jún. 28. 10:15
 17/20 A kérdező kommentje:
Ki akart menőzni te nagyon okos? Azért írtam mert dedós módon belém kötöttetek. Szánalom amit csináltok nincs jobb dolgotok mint olvasni a kérdéseket és kötekedni? Gonosz "emberek" gonosz választ érdemelnek. Utolsó nagyon nagy az arcod így név nélkül, mi? Hiába, az élet visszaadja majd ezt nektek...bár úgy látom már meg is volt. Ezért vagytok ilyen megkeseredettek. Rossz lehet nektek...
2014. jún. 28. 10:26
 18/20 anonim ***** válasza:

Idézőjelbe teszed az ember szót, kérdező? Ajj, ez mindennek a legalja már. Ilyen emberekkel nem szoktam érintkezni a normális életemben.

Annyi mindent tudnék mondani, de nem fogok. Szégyelld magad!

2014. jún. 28. 10:30
 19/20 anonim ***** válasza:

Tényleg le szerettem volna zárni, de olyan kis szórakoztató vagy. Azért furcsa, hogy a gyermeked és a párod mellett ennyi időd van. Na mindegy, inkább jöjjön a kedvenc részem - a tőled idézés!

"nem is ismersz hogy képzeled hogy ítélkezel?"

Majd:

"Lelki sérült parasztok :)"

"Gonosz "emberek" gonosz választ érdemelnek."

"Ezért vagytok ilyen megkeseredettek"

Úgy megkérdezném én is, hogy ha nem ismersz, hogy képzeled, hogy ítélkezel. Még valami jó kis idézetet is iderittyentenék.

Például:

A 'ne ítélj, hogy ne ítéltess' mondatnak van folytatása is: 'Miért látod meg a szálkát embertársad szemében, amikor a magadéban a gerendát sem veszed észre?' (Mt 7:3)

Vagy!

Máté 7:1-12 1 Ne ítéljetek, hogy titeket se ítéljenek! Azzal az ítélettel fognak titeket megítélni, amellyel ti ítéltek, azzal a mértékkel fognak mérni nektek, mellyel ti mértek.

Jó ez a Biblia, tele van okos gondolattal. Te is lapozd át, jót tenne a jellemfejlődésednek.

2014. jún. 28. 10:38
 20/20 A kérdező kommentje:

Nahát, nem gondoltam hogy észreveszed az idézőjelet és tudod értelmezni :)

Nekem nem olyan alacsony az iq-m mint neked, csak egyszerűen ezt a stílust érdemled. Tán neked is sok időd van hogy egyfolytában írogatsz? Igen, megfognám a Bibliát és jól fejbe vágnálak vele, sok ész.

2014. jún. 28. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!