Normális hogy egy kb.3 hete vásárolt DD Step szandálról kezd foszlani a bőr? Nem hordtuk még sokat!
Lelki sérült parasztok :)
Na ezt elemezzétek :D
Ne járasd már le magadat még jobban, kérdező! Én szégyellem magam helyetted.
Bárki elolvassa ezt a kérdést később, lehet, hogy majd neked adna igazat, de a bicskanyitogatóan utálatos, primitív, iskolázatlan vidéki liba stílusod miatt nem akar majd segíteni...
Jól van, te, nyelvtan ötös. Veled nem lehet vitatkozni. Egyszerűen túl okos vagy. Nemhiába, a középiskolás eredményed intő jel volt, hogy veled nem lehet packázni.
Lezárásképp azért még válaszolnék a "még én vagyok a primitív?" kérdésedre, csak hogy lásd, mennyire segítőkész vagyok.
Igen, te.
Üdv,
NyelvtanbólSzinténÖtösVoltam-MégisÚgyÉrzem-NemEzzelKellMenőznöm-NemEzAz-AmitLetettemAzAsztalra-NemEztHasználomFelVédelmemül-HaValakiMegjegyzi-Fa-szságokatÍrok.
(Igen, kicsit hosszú a nevem. Bajlódnak is vele az okmányirodában.)
Idézőjelbe teszed az ember szót, kérdező? Ajj, ez mindennek a legalja már. Ilyen emberekkel nem szoktam érintkezni a normális életemben.
Annyi mindent tudnék mondani, de nem fogok. Szégyelld magad!
Tényleg le szerettem volna zárni, de olyan kis szórakoztató vagy. Azért furcsa, hogy a gyermeked és a párod mellett ennyi időd van. Na mindegy, inkább jöjjön a kedvenc részem - a tőled idézés!
"nem is ismersz hogy képzeled hogy ítélkezel?"
Majd:
"Lelki sérült parasztok :)"
"Gonosz "emberek" gonosz választ érdemelnek."
"Ezért vagytok ilyen megkeseredettek"
Úgy megkérdezném én is, hogy ha nem ismersz, hogy képzeled, hogy ítélkezel. Még valami jó kis idézetet is iderittyentenék.
Például:
A 'ne ítélj, hogy ne ítéltess' mondatnak van folytatása is: 'Miért látod meg a szálkát embertársad szemében, amikor a magadéban a gerendát sem veszed észre?' (Mt 7:3)
Vagy!
Máté 7:1-12 1 Ne ítéljetek, hogy titeket se ítéljenek! Azzal az ítélettel fognak titeket megítélni, amellyel ti ítéltek, azzal a mértékkel fognak mérni nektek, mellyel ti mértek.
Jó ez a Biblia, tele van okos gondolattal. Te is lapozd át, jót tenne a jellemfejlődésednek.
Nahát, nem gondoltam hogy észreveszed az idézőjelet és tudod értelmezni :)
Nekem nem olyan alacsony az iq-m mint neked, csak egyszerűen ezt a stílust érdemled. Tán neked is sok időd van hogy egyfolytában írogatsz? Igen, megfognám a Bibliát és jól fejbe vágnálak vele, sok ész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!