Debrecenben tudtok nekem ajánlani olyan turkálót, ahol van (jó minőségű) fehérnemű is?
Figyelt kérdés
Konkrétan melltartót keresek, mert sajnos nagy kosárméretben nem lehet kapni a fehérneműket forgalmazó boltokban. :(2014. jún. 26. 09:09
1/2 anonim válasza:
Nehezen tudom elhinni, hogy Magyarország második legnagyobb városában nem találsz egy jóravaló fehérnemű boltot, ahol lehet nagy kosárméretű melltartót venni. De ha ez mégis így van, akkor azt ajánlom, hogy turkálóból ne vegyél, mert egy póló vagy nadrág még elmegy, de a fehérnemű gusztustalan. Inkább rendelj valahonnan Budapestről, vagy utazz ide.
2/2 anonim válasza:
Első... Valószínű kapna, csak nem engedheti meg magának, hogy több tízezerért vegyen melltartót. Ráadásul a legtöbb használtruha boltban krém minőségű fehérneműt árulnak, ami azt jelenti, hogy szinte új, vagy teljesen új. ;)
Angexben, Hádában nézd meg. Én ugyan szolnoki vagyok, de ott szoktam találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!