Peston kérdése:
Mennyire szükséges kiöltözni bizonyítvány-átvételre?
Figyelt kérdés
Idén tettem emelt irodalomból érettségit egy külsős iskolában (4 éve már elvégeztem a középsulit). Holnap lesz a bizonyítvány átadása szintén külsős iskolában. Mennyire szokás ilyenkor kiöltözni? Ha nem muszáj, nem ragaszkodom az öltönyhöz, mert munkából megyek, de nem tudom, hogy elég esetleg egy farmer egy szürke inggel, esetleg ünneplőhöz/öltönyhöz illő cipővel?2014. jún. 23. 18:21
1/7 anonim válasza:
azért egy emelt érettségi bizonyítványt illik elegáns öltözetben átvenni
2/7 anonim válasza:
Szerintem csak simán öltözz elegánsan.
Nem muszáj az öltöny,viszont valami ünnepiesebb dolgot sugározz az öltözeteddel.Szerintem ennyi bőven elég.
3/7 anonim válasza:
Sötét farmer, ing szerintem a minimum.
Nem kell túlzásba vinned, de nyilván a többség nagyon elegáns lesz. Te éreznéd magad kellemetlenül, ha kilógnál a sorból.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Amiatt is merengtem el ezen, mert nem olyan kötött ez az egész - ha holnap nem tudok bemenni, akkor bármikor átvehetem a Kormányhivatalban a papírt, ott meg édesmindegy, hogy nézek ki, ezért nem tudom, hogy ilyenkor mennyire laza, vagy mennyire kiöltözős az esemény. De végülis ha más nem, inkább legyek túlöltözve, mint alul, nem igaz?
2014. jún. 23. 19:07
5/7 anonim válasza:
Az, hogy beszaladsz egy kormányhivatalba átvenni a bizonyítványt, egy dolog. A másik pedig, ha egy átadó ünnepségen veszel részt, oda illik kiöltözni.
6/7 anonim válasza:
Ha csak odamész átvenni, ahhoz nem kell kiöltözni. Ha ünnepség van akkor kell.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! :)
2014. jún. 25. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!