Szerintetek Gáz ha világoskék nejlonharisnyát vennék fel egy világos farmerszoknyához és egy hasonló színű topphoz?
Figyelt kérdés
Csak azért érdekelne mert nem igazán látok ilyet az utcán, és érdekelne hogy a többség szerint gáz-e?! És hogy a Pasik mit gondolnak erről?!2014. jún. 19. 21:32
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem nézhet ki túl jól, túl sok a kék.
2/5 anonim válasza:
Ha törpnek akarsz öltözni a jelmezbálba akkor lehet hogy jó.
3/5 anonim válasza:
nee, ha annyira kell harisnya, akkor testszínűt és valami színes topot hozzá, semmiképpen ne kéket
4/5 anonim válasza:
Hát szerintem épp nem néz ki rosszul,mert azonos színűek, az összkép hasonló és a harisnya ilyen esetbe jó, ha passzol a ruhádhoz. Szerintem jól állna, én néha látok sárga vagy színes ruházatút, színes harisnyával. Igaz elég kirívó, de nem csúnya az biztos. Épp azért van kék harisnya, hogy a kék színhez jól álljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!