Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhadarabokkal lehetne...

Milyen ruhadarabokkal lehetne optikailag csökkenteni a hátamat? (nagy mellek, szélesebb hát)

Figyelt kérdés

Szeretek vastag pántos atlétákat hordani, de úgy vettem észre, hogy ezektől még nagyobb a hátam, meg a boleróktól is.

90C-s mellem van, viszonylag nagy hozzá a hátam, fenn 38-as pólókat hordok, lenn viszont XS-es, S-es nacikat. Olyan tipikus háromszög alkatom van, mint a vékony férfiaknak.

26L

2014. jún. 18. 11:12
 1/4 anonim ***** válasza:
A fekete felsők eleve karcsúsítanak, és a lefelé szűkülő szabás is segíthet.
2014. jún. 18. 11:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha a hátadat nem is tudod könnyen csökkenteni optikailag, még ellensúlyozhatsz a csípőddel. Próbálj meg keresztben vastag csíkos szoknyát, rakott szoknyát hordani, nekem ezek beváltak. :) Így olyan,mintha homokóra alakom lenne. :D :D
2014. jún. 18. 13:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Elvileg az ilyen szabás segít [link] De hogy jó rád a 38-as? 90C az 107-es mellbőség, nekem 97 és így is minimum 40-es kell, nagyon ritka hogy elég a 38 (mindig mellben szűkek ha kicsik).
2014. jún. 18. 14:43
 4/4 A kérdező kommentje:

Mert amúgy nagyon-nagyon sovány vagyok:) csak a hátam "nagy" a testemhez képest, de egy normális ember testéhez képest nem nagy a hátam. 36-38-as (inkább utóbbi) ruhákat hordok, mivel ugye rugalmas anyagúak a cuccaim és passzosak.

A csípőmet nem tudom nagyítani, mert ahogy írtam nincs:) És mondjuk szeretem is, hogy nincs. Azt hittem, van rá valaki praktika, hogy megpróbáljak ne férfi lenni.:)

2014. jún. 18. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!