Mi a véleményetek a Converse cipőkről? Hordhat suliba ilyet egy 17 éves lány?
Én is mindig Converse-be járok, ebben érzem jól magam, és senki nem mondta még, hogy "nem nőies" lennék, csak mert nem csili- vili tűsarkúban flangálok.
Nézd meg, ők sem lettek fiúsak a tornacsuka miatt. Ezek a szettek szerintem nagyon menők :)
18:31 es vagyok:)
Akkor meg fokepp hogy converse:) en is varosba abba rohangalok azt nem sajnalom h koszos akkor meg egyszeruen bedobom a mosogepbe es ennyi:)
Pl multkor a converseben furodtem a Balcsiban :) tudom orultseg volt de ezzel azt akarom mondani h ra kb 1 orara ki is szaradt es szebb volt mint uj koraban
Ja es mert az noies aki a varosban harminc fokban felvesz egy huszcentis tusarkut es csetlik botlik benne mert meg menni de tud benne xdd
Epp multkor voltam a haverommal a varosban
En lany vagyok es nem is figyeltem es o mint fiu mondta h nezzek oda h mennyire rohejesek az ilyen nok es mit mondott utanna? Xd inkabb egy converse az sokkal szexibb :) ennyit a tusarkutol leszek noies dumakrol:)
Meg mindig 18:31 :)
Es enis egy nagyon noies lany vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!