A harisnyanadrágnak melyik fele az eleje? Nekem olyan mintha egyforma lenne. 24/L
Figyelt kérdés
2014. jún. 16. 21:00
1/4 anonim válasza:
vagy két varráso van benne
Vagy ha egyforma, akkor teljesen mindegy.
2/4 anonim válasza:
A kisebb méretek egyforma oldalúak, csak a nagyobbak hátulján van a 2 csík :)
3/4 anonim válasza:
Nem tudtam, hogy méretfüggő, azt hittem, gyártófüggő..milyen okos lettem...
4/4 anonim válasza:
Ha vastag (pamut vagy acryl) harisnyanadrágról beszélünk, akkor annak 2 csík van a fenék részén, azt kell hátulra venni értelemszerűen. A nylon harisnyanadrágnál csak akkor van hátul két varrás, ha nagybetétes (fenékbetétes) azaz ha 5-ös (vagy XL) méretről beszélünk, az már tényleg nagy méret. 1-4 méretig mindegy, hogy hogy veszed fel, de érdemes mindig ugyanúgy felvenni, keress a derék részen egy pici jelzést vagy varrást és az legyen elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!