Lányok! Ti megnézitek hogy egy srác milyen cipőt hord? Számít hogy márkás legyen, vagy jó a kínais is?
6-8 ezer neked olcsó? :D
úgy látszik, itt gyikon mindenki milliomos!
Nem nézem a cipőt, ruhán is csak annyit, hogy tiszta vagy koszos/foltos. A márkák sem érdekelnek, szerintem elég nagy baj, ha egy nő a férfi cipőmárkáját meg ruhamárkáit méregeti, mert ez a felszínesség teteje.
Megnézem a szemét, a haját, meg a kezét és a karját. A cipője érdekel a legkevésbé...
24/L
Őszintén, én megnézem, és imponál, ha valakin stílusos, szép cipő van. Nem kell márkásnak lennie, visztont mivel saját magam is cipőre költök a legtöbbet, ragaszkodom általában a márkához, szívesen látom, ha valaki osztozik ebben :D
De fesztiválra tényleg tökéletes a 6-8 ezer forintos, felesleges másban menni, ott én se nézem, mert rajtam is az 5. évét koptató tornacsukám van.
Azt megnézem, hogy normális cipő van-e rajta, de a márka nem érdekel, nem is értek hozzá.
6000-8000 ft egyébként szerintem sem olcsóbb, nekem a legdrágább cipőm is 5000-6000 ft volt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!