Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » SOS! Ehhez a ruhához magassark...

SOS! Ehhez a ruhához magassarkún kívül milyen cipőt vehetek fel?

Figyelt kérdés

[link]

Pl fehér nyári csizma nagyon hülyén állna?Csak 10cm-es fehér magassarkúm van,abban már szinte elérem a a 190-cmt és nem szeretnék óriás lenni.

Mit vegyek fel hozzá szerintetek?

2014. jún. 15. 12:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyári csizma amúgy is hülyén néz ki, nemhogy egy ilyen ruhával.

Balerinacipő vagy szandál is megfelelő, ami fehér és kicsit elegánsabb.

2014. jún. 15. 12:58
 2/6 anonim válasza:
Szerintem csizmával semmiképp ne vedd. Én nem szoktam ilyen ruhákat viselni, szóval pontosan nem tudok ez mellé tokéletes cipot elképzelni, viszont ha magas vagy akkor szerintem szandát vehetnél...
2014. jún. 15. 13:00
 3/6 Deliverance ***** válasza:
Egy fehér saru szépen passzolna hozzá :)
2014. jún. 15. 13:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Miért foglalkozol a magasságoddal? Én a 187-et érem el a kedvenc magassarkúmban, és sosem zavart. Téged se zavarjon, azt tanácsolom.

Ezek szerint ha tehetnéd, nem utaznál el Japánba, ahol balerinában is 20cm-el magasabb lennél szinte mindenkinél? Na ugye... :)

2014. jún. 15. 13:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Balerina, szandál, saru. Én tuti nem fehéret vennék fel hozzá, hanem vmi színeset, ami feldobja. Esetleg vmi pasztell színűt.
2014. jún. 15. 14:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Lapos talpú szandit, és én is inkább valami pasztell vagy nude színűt választanék.
2014. jún. 15. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!