SOS! Ehhez a ruhához magassarkún kívül milyen cipőt vehetek fel?
Figyelt kérdés
Pl fehér nyári csizma nagyon hülyén állna?Csak 10cm-es fehér magassarkúm van,abban már szinte elérem a a 190-cmt és nem szeretnék óriás lenni.
Mit vegyek fel hozzá szerintetek?
2014. jún. 15. 12:54
1/6 anonim válasza:
Nyári csizma amúgy is hülyén néz ki, nemhogy egy ilyen ruhával.
Balerinacipő vagy szandál is megfelelő, ami fehér és kicsit elegánsabb.
2/6 anonim válasza:
Szerintem csizmával semmiképp ne vedd. Én nem szoktam ilyen ruhákat viselni, szóval pontosan nem tudok ez mellé tokéletes cipot elképzelni, viszont ha magas vagy akkor szerintem szandát vehetnél...
3/6 Deliverance válasza:
Egy fehér saru szépen passzolna hozzá :)
4/6 anonim válasza:
Miért foglalkozol a magasságoddal? Én a 187-et érem el a kedvenc magassarkúmban, és sosem zavart. Téged se zavarjon, azt tanácsolom.
Ezek szerint ha tehetnéd, nem utaznál el Japánba, ahol balerinában is 20cm-el magasabb lennél szinte mindenkinél? Na ugye... :)
5/6 anonim válasza:
Balerina, szandál, saru. Én tuti nem fehéret vennék fel hozzá, hanem vmi színeset, ami feldobja. Esetleg vmi pasztell színűt.
6/6 anonim válasza:
Lapos talpú szandit, és én is inkább valami pasztell vagy nude színűt választanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!