11/26 anonim válasza:
12/26 Sexylady válasza:
kedves uccsó, nekem ezek sem tetszenek:S szerintem ilyen cipőt a 7 évesek hordanak:S
bocsi az offért, de ezeket is komolyan bakancsnak hívják? mert szerintem ilyen egy bakancs: [link] :D
14/26 anonim válasza:
attól függ hány évesnek lesz! (:
17/26 anonim válasza:
Szerintem nem olyan szép, de nekem ilyen van. Nem én vettem, tesóm, de mire megvette, ki is nőtte. :'D Szóval én megkaptam.
Szeretem hordani, mert kényelmes viselet. Jól ki van 'párnázva' belül, szóval tuti nem fog fázni a lábad. Nem olyan nehéz, és a talpa se magas, szóval lehet benne lépni. Lehet, hogy nem szép, de nem igazán drága és jó minőségű, úgyhogy én megvenném. :)
18/26 anonim válasza:
Láttam hasonlókat a players room-os boltokban, de azok jobban néznek ki! Szerintem ha ilyesmit akarsz, válaszd azokat,hasonlóak, csak kicsit divatosabbak!
19/26 anonim válasza:
Barátomnak is hasonló van, nekem tetszik, vagány.
20/26 anonim válasza:
ez vagány?:S
hát.... ti tudjátok szerintem undorító ez a bakancs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!