Lányok! Nektek hogy tetszik ez a cipő?
Figyelt kérdés
Sziasztok! nyárára szeretnék venni ilyen telitalpú magas szandál félét, de kevés helyen látok, de találtam ezt, szerintem nem rossz de olyan 6-7 ezer körül van az ára, szerintetek annyiért megérné? nektek tetszik,? Vagy milyen üzleteket javasoltok, hol nézhetnék még körbe?
előre is köszi :) 18L
2014. jún. 11. 22:02
1/7 anonim válasza:
nem vagyok a telitalpúak híve,de ez nem rossz,tetszik :)
2/7 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de mondjuk nekem eleve nem tetszenek a telitalpúak. Esetleg a CCC-ben megnézhetnéd.
24N
4/7 anonim válasza:
Én is a CCC-t javasolnám, pont ma voltam és tele van ilyenekkel. Szerintem simán megér ennyit, ha jó minőségű cipőt veszel, az jó lesz még pár évig.
5/7 anonim válasza:
Deichmannban láttam sok ilyen csótánytaposót. Nekem nem jön be, elég ormótlan.
6/7 anonim válasza:
A fazon tetszik, jó, hogy nem annyira magas. Nekem a lábfejnél lévő pántok nem tetszenek, kicsit öregesnek találom.
7/7 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, de az azért fura, hogy kevés helyen látsz ilyet, felénk minden üzlet tele van vele. Deichmann, H&M, C&A, Tesco, piac, kínai boltok, stb, tényleg mindenhol láttam ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!