Hol lehet régi H&M-es ruhát venni?
Figyelt kérdés
Van olyan bolt, ahol régi, előző évi H&M-es (vagy más nemzetközi ruhamárka) kollekciók darabjait lehet venni?2014. jún. 10. 18:59
1/17 anonim válasza:
Csak azt nem értem, hogy került az Outlook a kérdéshez.
2/17 A kérdező kommentje:
Ez volt a kérdés?
Az outletet elírtam, hú de nagy dolog, bezzeg a kérdésemre értelmes választ nem sikerült adnod.
2014. jún. 11. 19:45
3/17 anonim válasza:
kicsit agresszív vagy, kérdező :D
4/17 A kérdező kommentje:
Csak idegesít, hogy már a sokadik kérdésemre ilyen válaszokat kapok.
2014. jún. 11. 20:02
5/17 A kérdező kommentje:
Valaki nem tudja?
2014. jún. 12. 14:56
6/17 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy többször fordult ilyen elő?
Most az egyszer volt, de attól még h értesítést kaptál e témában és nem tudod a kérdésre a választ, máskor inkább ne írj.
2014. jún. 13. 13:08
7/17 anonim válasza:
A turi nem jó?Mert ott vannak márkás,régebbi ruhák.(Az előfordulhat hogy szinte még nem is használták és a címke is rajta van,de azért nem az új kollekció)
Én a turikban is szeretek vásárolni,vettem már ott H&M-s felsőt is,de más márkásat is.
Csak ugye nem mindenki szeret turiba menni,te nem tudom higy vagy vele.
9/17 A kérdező kommentje:
Turiban fürdőruhát nem lehet kapni, igaz?
2014. jún. 18. 12:09
10/17 anonim válasza:
Bocsi,ha már nem aktuális.Szerintem sok turiban lehet kapni azt is.Persze hogy abból konkrétan milyen márkát fogsz ki,azt előre nem tudhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!