Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miez a sok brit- és amerikai...

Miez a sok brit- és amerikai zászló viselés-divat manapság?

Figyelt kérdés
a legtöbbet ezt a két zászlót láttam embereken, olyanon is, aki semmilyen drukker (foci, stb) csak egyszerűen van neki. Vagy a boltok is tömegesen csak ezt a 2 típust gyártják? :D

2014. jún. 10. 18:44
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Divat. Ha albán zászló viselése lenne a divat, én is beállnék a sorba.
2014. jún. 10. 18:51
 2/8 A kérdező kommentje:
de elég majomutánzó divat. Jah és állítólag Amerikát sokan gyűlölik - de a zászló az megvan!
2014. jún. 10. 20:45
 3/8 anonim ***** válasza:
96%

Egyszerűen csak divatos. Az meg lényegtelen, hogy ki mit szeret. Jól néz ki, és kész.

Sok ruhára rá lehetne kérdezni, hogy miért hordjuk ezt, meg azt. Azért, mert divatos, és jól néznek ki. Ennyi.

2014. jún. 10. 22:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Divat lett..Amúgy nekem nem tetszik, ha nem amerikai vagy nem fűzi hozzá erős szál, akkor miért hordja az ember?:D Nem értem, divat és kész.:D

Amúgy követem a divatot, meg szeretem is de ezt nem értem.

2014. jún. 11. 17:19
 5/8 A kérdező kommentje:
utolsó ez igaz, a divatot sajnos sokan követik (majmolják), ezzel egyéniségüket, egyediségüket vesztik el.
2014. jún. 11. 18:59
 6/8 anonim ***** válasza:
97%
Manapság? Ez egy 1-2 éve lejárt divathullám. Jelen van még, de már kifelé megy, tavaly nyáron sokkal durvább volt.
2014. jún. 11. 23:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy van ezeknek mögöttes tartalmuk. A brit zászlót eredetileg a punkok hozták divatba a 70es években. Pár éve divatos lett a punkos stílus, a szakadt cuccok, a színes haj, a Ramones-os póló és ezekkel együtt a brit zászló is. Amerika pedig a "lehetőségek országa", az amerikai álom közismert jelentésű. Amerika az álmok, a lehetőségek, a fiatalság szimbóluma. Mondom ezt úgy, hogy én személy szerint utálom a hülye amcsikat. De én is hordok amerikai zászlós cuccokat. Igazából egyfajta toposzként kell felfogni ezeket a mintákat. Meg jól is néznek ki.

És az én egyéniségem nem a ruháimban rejlik. Ugyanolyan egyéniség vagyok pucéran mint angol zászlós pólóban. Utoljára tinikoromban izgatott, hogy "egyedi" legyek. Mert igazából a ruha senkit nem tesz egyedibbé, max. feltűnőbbe.

2014. jún. 11. 23:17
 8/8 anonim válasza:

"Mondom ezt úgy, hogy én személy szerint utálom a hülye amcsikat."

Remélem, nem robbant fel mindkét agysejted az erőlködéstől, hogy ezt leírtad.

2015. júl. 18. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!