Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk (és lányok)! Mi a jó a...

Fiúk (és lányok)! Mi a jó a hosszú fürdőgatyában? Miért hord szinte mindenki olyat?

Figyelt kérdés

Szerintem több szempontból is teljesen alkalmatlan. Úszni nem tudsz benne, mert nagyon hosszú és nagy az ellenállása. Ha kiszállsz a medencéből/tóból/stb. 10 percig folyik rólad a 400 hektoliter víz, amit a gatya magába szív. Napozásra szintén kényelmetlen, mert kitakarja a fél testedet, a golyóid pedig belesülnek.

Mindezek mellett miért hord szinte minden fiú/férfi a strandokon térdig érő bő gatyákat? Egy vízilabda nadrág, úszó fürdőgatya miért nem jobb? Szerintem egy jó alakú embernek ráadásul sokkal jobban is áll.

Ti mit gondoltok?

2014. jún. 10. 17:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Na erről van szó. Továbbra sem értem, mit kell az embernek a nemi szervein szégyellni. A 80-as-90-es években senki nem agyalt ezen, hogy egy férfin látszik, hogy férfi, hiszen mindenki úszót hordott. A nőknél miért nem gond, hogy látszik a mellük? Még fel is polcolják! És hogy látszik a sunájuk? Mert bizony rátapad a bugyi, pláne a borotváltra, és ma szinte mindenki borotvál.
2015. aug. 16. 10:12
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát figyi, van aki szereti mutogatni magát, van aki szégyellősebb. Nem vagyunk egyformák. Szerintem ezt fogadd el! Ha te szereted mutogatni, hordj nyugodtan férfi tangát a strandon, de én biztos nem venném fel.
2015. aug. 16. 16:57
 13/16 anonim ***** válasza:

Az egész hozzáállásod egy hatalmas tévedésen alapul. Itt senki nem mutogatja magát. Az sem, aki úszóban van. Strandolunk, élvezzük a vizet, barnulunk. És az annál jobb, minél kevesebb textil fed. Az 1900-as évek elején még úszódresszben voltak a férfiak a strandon. Te most akkor mit mutogatod a meztelen felsőtested, a mellbimbód?

Azért gondolkodsz így mert az elmúlt 20 évben te is az amerikai hülyeségen szocializálódtál. Ennyi.

2015. aug. 16. 19:50
 14/16 anonim ***** válasza:

Értem. Tehát az az érzés egy tévedés, ha kellemetlenül érem magam, ahogy domborodik a farkam ezer vadidegen ember előtt...

Biztosan igazad van.

De akkor ezzel az erővel holnaptól be lehetne tiltani a textiles strandokat és mindenkinek kötelező lenne nudiznia. Hiszen az is csak egy tévedés, hogy textil alá kell rejteni a nemi szerveket. Hiszen a nudizás sem nemi szerv szépségversenyről szól, hanem hogy strandolunk, élvezzük a vizet és barnulunk. Még akár "ott" is.

2015. aug. 16. 20:34
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem értesz. Nem arról akarlak meggyőzni, hogy márpedig te igenis jól érzed magad abban, amiben nem érzed jól magad. Én arra akartam rámutatni, hogy egyrészt miben gyökerezhet a rossz érzésed (szimplán egy sulykolt közízlésben, az amerikai hülyeségben, amibe belenőttél és hatott rád), másrészt, hogy totális tévedés magamutogatásnak minősíteni egy teljesen normális férfi strandviseletet. Az volt az ötvenes, hatvanas, hetvenes, nyolcvanas és kilencvenes években is, ma is az, vízilabdázók, úszók is viselik, olasz pasik ebben vannak a riviérán: fürdőgatya, nem több, nem perverzió vagy beteges exhibicionizmus. Csupán csak azért néznek rá ma hülyén, mert moziban, neten, tévében az amerikai minta jön az európai fogyasztónak is.

Ami pedig a naturizmust illeti, emberedre találtál, mert én nagy gyakorlója vagyok. És felteszem a kérdést: hány és hány kultúrában, magas szintű civilizációban (volt) teljesen magától értetődő, hogy baromság ruhában a vízbe menni? És ez csak józan ész kérdése, semmi köze a mutogatáshoz vagy a szexhez.

2015. aug. 16. 22:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Hogy ezen mért nem lepődök meg...? :)
2015. aug. 17. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!