Miért ciki a szandál zoknival?
1.:
Ha valaki ennyire szerencsétlen h ezt így veszi fel, akkor ennyivel felvehetne egy cipőt is.... Ez olyan mintha a gumicsizmának az elején lennének lyukak.
2.:durva ízlésficamod van öcsém, és nem tudsz csajozni sem!
Nekem kicsit kamu gyanús ez a kérdés...Na mindegy.
Hogy miért ciki? Igénytelen és logikátlan. Ha valaki szandált vesz fel feltételezem azért, mert melege van. De akkor miért vesz hozzá zoknit? Nőknél meg a topánka/saru/nyitott magassarkú ciki zoknival. Ha fázik a láb akkor zárt cipő. Ha melege van akkor nyitott hogy ne rohadjon be a láb.
én pl. a ti fa.s.z.s.ágotok miatt nem hordok szandált
ugyanis rühellem amikor cuppog valamiben a lábam, és egy merő mocsok amikor leveszem.
szal nem hordok szandált
tegnap is láttam embereket szandálban, zokniban, szimplán passzolni kell hozzá a zokninak, és nincs vele semmi baj
persze sznobiknál ez azonnali hányást idéz elő, gondolom Bp-n járva, 2 méterenként okádtok
ez az egész szandál-zokni hiszti egy bar.o.m.s.ág
szerintem nem ciki egyáltalán, csak rettenetesen begyöpösödöttek itt az emberek, de amúgy ne aggódj, igazából már szinte egy éve divat lassan a szandál zoknival külföldön, lassan elér ide is. szerintem elég laza, nekem sok problémámat megoldja, mert izzadós a lábam, és nyáron zárt cipőbe beleizzad, szandálba mezítláb meg csúszkál. tessék itt van rá pár példa, hogy nézhet is ki jól:
"Barna szandim van és fehér zoknival hordom. "
Javasolnám a rózsaszín vagy rikítózöld színű zoknit, azzal hordjad! Úgy lesz az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!