Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért ciki a szandál zoknival?

Miért ciki a szandál zoknival?

Figyelt kérdés
Rendszeresen így hordom, de mindig kinevetnek, mutogatnak rám. Pedig nagyon jól áll! A szomszéd néni is megdicsérte.

2014. jún. 9. 19:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
És miért nem zokni nélkül húzod fel kérdező ???
2014. jún. 10. 12:21
 12/22 anonim válasza:
37%

1.:

Ha valaki ennyire szerencsétlen h ezt így veszi fel, akkor ennyivel felvehetne egy cipőt is.... Ez olyan mintha a gumicsizmának az elején lennének lyukak.

2.:durva ízlésficamod van öcsém, és nem tudsz csajozni sem!

2014. jún. 10. 17:37
 13/22 anonim ***** válasza:
75%

Nekem kicsit kamu gyanús ez a kérdés...Na mindegy.

Hogy miért ciki? Igénytelen és logikátlan. Ha valaki szandált vesz fel feltételezem azért, mert melege van. De akkor miért vesz hozzá zoknit? Nőknél meg a topánka/saru/nyitott magassarkú ciki zoknival. Ha fázik a láb akkor zárt cipő. Ha melege van akkor nyitott hogy ne rohadjon be a láb.

2014. jún. 10. 18:30
 14/22 anonim ***** válasza:
Alternatív, igénytelenségre vall. Szandál mezítláb jó csak (max. színtelen harisnyával).
2014. jún. 15. 21:12
 15/22 anonim ***** válasza:
48%

én pl. a ti fa.s.z.s.ágotok miatt nem hordok szandált

ugyanis rühellem amikor cuppog valamiben a lábam, és egy merő mocsok amikor leveszem.

szal nem hordok szandált

tegnap is láttam embereket szandálban, zokniban, szimplán passzolni kell hozzá a zokninak, és nincs vele semmi baj

persze sznobiknál ez azonnali hányást idéz elő, gondolom Bp-n járva, 2 méterenként okádtok

ez az egész szandál-zokni hiszti egy bar.o.m.s.ág

2014. jún. 15. 23:04
 16/22 anonim ***** válasza:
76%

szerintem nem ciki egyáltalán, csak rettenetesen begyöpösödöttek itt az emberek, de amúgy ne aggódj, igazából már szinte egy éve divat lassan a szandál zoknival külföldön, lassan elér ide is. szerintem elég laza, nekem sok problémámat megoldja, mert izzadós a lábam, és nyáron zárt cipőbe beleizzad, szandálba mezítláb meg csúszkál. tessék itt van rá pár példa, hogy nézhet is ki jól:

[link]

[link]

[link]

2014. jún. 20. 16:01
 17/22 A kérdező kommentje:
A világos zoknis tetszik. Köszi!
2014. jún. 21. 07:38
 18/22 anonim ***** válasza:
45%

"Barna szandim van és fehér zoknival hordom. "

Javasolnám a rózsaszín vagy rikítózöld színű zoknit, azzal hordjad! Úgy lesz az igazi.

2014. jún. 26. 19:59
 19/22 anonim válasza:
65%
Miért lenne ciki? Az ízlésficamosok és a másokat majmolók (mindegy csak úgy nézzek ki mint a másik)szerint az. Igaz én sem veszek fel zoknit a szandálhoz, de pont, hogy az lenne a megfelelő. Mint higiéniás, mint esztétikai okból. Gumicsizmát is hordanak miniszoknyához a városban a lányok, az is ciki? Ciki a szilikon mell, meg a paplanszáj. Meg a 70 éveshez a 20 éves, sőt nagyon gáz is.
2015. júl. 25. 08:33
 20/22 anonim válasza:
50%
Én például azért hordom mindig (boka) zoknival a szandált, mert utálom, ha lemarja a bőrt a lábamról. Magasról tojok arra, hogy divat-e vagy sem, akinek nem tetszik, ne nézze.
2017. júl. 17. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!