Hol vehetnék színes, lehetőleg bőr magassarkút 40-es méretben?
Nagyon tetszenek az olyan képek, ahol színes cipellő bújik meg a ruha alatt, s szeretnék ilyet beszerezni. Sajnos felénk nem igazán lehet ilyet kapni, de gyakran járok Budapesten, tudtok ilyen üzletet? 40-es lábam van, és nem túl magas sarkút szeretnék, olyan 5-8 cm körül.
Nagyon aranyosak vagytok, "rengeteget" segítettek. Biztos nehéz megérteni, hogy ahol lakom -bár vannak cipőboltok-, a 40-es női cipők általában feketék, esetleg tört fehérek, és a színes, csinos darabokból nincs méret. Tudom, hogy a linkelt képen szatén cipő van, s eredetileg az esküvő rovatba tettem fel a kérdést, csak át lett ide hajítva. Azért szeretnék bőrt, mert azt később is hordanám.
Legalább a kérdés okán kaptam egy üzenetet egy eladó szép zöld cipővel kapcsolatban, úgyhogy azért megérte, és ti is megmondhattátok a tutit, hogy cipőt cipőboltban lehet kapni. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!