Kis mellekkel nagyon gáz a háromszög fazonú bikini?
Utolsó: Jézusom, te ezt komolyan gondoltad? Hogy lehetsz ennyire köcsög? Nem gondolsz bele, hogy ez másoknak milyen rosszul esik? De akkor nem legyen se kis melle, se műmelle a nőnek... akkor mégis mit csináljon, akassza föl magát?? Tudod mit, inkább ne is válaszolj...
Te fiú vagy vagy lány? Mindegy, bármilyen nemű is vagy, te biztosan egy görög isten/istennő vagy...
Kérdező: férfi vagyok. Nem vagyok Adonisz, bár az tény, hogy az átlagnál jóval előnyösebb a megjelenésem. Annak pedig, hogy általában a telt, kerek mellek tetszenek nekem, illetve a férfiaknak általánosságban, annak evolúciós okai vannak. A nagy, formás keblek ugyanis a jó génkészlet, a magas női hormonszint jelei, míg a lapos, csúnya mellek fejletlenségről, magas férfihormonszintről, illetve betegségekről árulkodnak.
Természetes, hogy egy deszka alakú, torz, gyerektestű, fejletlen nő után nem kapkodnak a férfiak. Így működik az evolúciós szelekció: a szép, nagy mellű nők társra találnak, így továbbadják a jó minőségű génkészletüket.
A selejtes nők nem kellenek senkinek, ezért nem tudják továbbadni a génjeiket.
Nem azért írtam az előző választ, hogy megbántsalak. Csak arra akartam rávilágítani, hogy teljesen mindegy, hogy milyen fazonú bikinifelsőt veszel, mert nem a bikinit nézzük, hanem a melled nagyságát, feszességét, formáját. És a kis mell minden fürdőruhában taszító. Inkább takard el magad szerintem... Én a telt keblű hölgyeket szeretem nézegetni.
Most nem tudom, mit írjak. Azt, amit kellene, vagy azt, amit gondolok, az önbizalomhiányos választ. Legyen mindkettő.
De először is: Szerinted ő nem szép? [link] Nem nagyon találkoztam még olyan fiúval, akinek ne tetszene.
Még az a jó, hogy pont nem neked szeretnék megfelelni, egy bunkó véleményét pont lesz@rom... Na jó, ez nem igaz, de így kéne gondolnom, csak ahhoz túl kevés önbizalmam van a hozzád hasonló se.ggfejek miatt.
Szóval szerinted csak a nagymellű nők találnak párt, csak ők kellenek az embereknek, aki kismellűnek született, semelyiknek(!?) se lesz párja egész életében? Tudod mit? Szintén az önbizalomhiány miatt még el is hiszem neked...
De azért a barátnődet sajnálom, mert te nem a személyiségébe, a kisugárzásába, az arcába szerettél bele, hanem csak és kizárólag a melleibe.
Most írnám, hogy mindenkinek más tetszik, vannak olyanok, akiknek a kis mell, de ebben kezdek kételkedni.
"Inkább takard el magad szerintem..."
Most erre próbálok írni valamit, de egyszerűen nem tudok mit. Egy ennyire bunkó mondatra nem lehet mit írni.
Nem bunkó vagyok, csak őszinte. Mármint őszintébb, mint az átlag.
Mindenhol megy a nőetető duma, hogy személyiség, kisugárzás, jóindulat, erények ésatöbbi, leginkább azért, mert a szép nők többsége ezt akarja hallani, és ezzel a dumával lehet a legjobban bevágódni náluk, meg ezzel lehet a leggyorsabban lefektetni őket.
De az igazság az, hogy a férfiak vonzalma alapvetően testi és fizikai jellegű, és a nők azok, akiknek kevésbé fontos a külső. A nők inkább szerelmesek, a férfiak inkább megkívánnak testileg vonzó nőket.
Gondolj bele: szép arcú, jó alakú, telt mellű, hosszú lábú nőket látsz csúnya férfiak mellett, jóképű szőke fiúk mellett viszont ritkán látni pattanásos, szemüveges, elöldeszka-hátulléc alkatú "selejt kategóriás" lányokat.
Ha még mindig nem hiszed el nekem, hogy a külső számít, menj fel facebookra, és számold össze, hogy egy csinos, telt mellű lány fürdőruhás képét hányan lájkolják. Ez például több, mint 200 lájkot kapott: [link]
De, bunkó vagy. Őszintén bunkó, de attól még bunkó.
De több kérdésemre sem válaszoltál. A Shakirásra (aki annak ellenére, hogy kis mellű, nagyon szép, és nem akárki a férje, Piqué). Meg arra sem, hogy szerinted a kismellű nők soha egész életükben egyetlenegy fiút se találnak maguknak? Érdekes, mert anyám sajnos megszült engem... de bár ne tette volna.
Szóval beismered, hogy nem is szereted a barátnődet, csak a melleit... gratulálok.
De legalább ezt a "selejt kategóriát" ne emlegetnéd, kva sz@arul esik...
Te most komolyan facebook lájkok számában méred a szépséget? Ha már férfinak vallod magad, lehetnél kevésbé hülye. De ha már mindenáron a facebooknál vagyun, ezt a képet: [link] 260-an lájkolták, ezt pedig: [link] 230-an. De amit te linkeltél, ott mért nincs ott a face ikonja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!